Opsætning af din Sonos Play:5 (Gen 1)

• Mobilenhed påkrævet
  • Sonos S1 påkrævet

Denne artikel gennemgår, hvordan du konfigurerer din Play:5 (Gen 1). Du kan få mere at vide om produktfunktioner og -specifikationer i Play:5 (Gen 1)'s produktvejledning.

Før du går i gang

• Sæt din Play:5 (Gen 1), der hvor du vil have den til at stå, og sæt strøm til den.

Opsætning af et nyt Sonos-system med Play:5 (Gen 1)

1. Åbn Sonos-appen til iOS eller Android.
  2. Tryk på Konfigurer et nyt system, og opret så eller log ind på din Sonos-konto.
  3. Tryk på Fortsæt > Konfigurer produkter.
  4. Følg trinnene i appen for at konfigurere din Play:5 (Gen 1) og tilføje dine musiktjenester.

Føj Play:5 (Gen 1) til dit eksisterende Sonos-system

1. Åbn Sonos-appen til iOS eller Android.
  2. Under fanen Indstillinger skal du trykke på System > Tilføj produkt.
  3. Følg trinnene i appen for at forbinde Play:5 (Gen 1) til dit Sonos-system.

Problemer under opsætning?

Hvis din Play:5 (Gen 1) har problemer med at oprette forbindelse under opsætning, så se vores artikel "Produkt ikke fundet" for at få hjælp.

Tilslut en line-in-enhed

Play:5 (Gen 1) har en 3,5-mm-indgang, hvor du kan tilslutte enheder såsom pladespillere, mobilenheder og CD-afspillere. Du skal bare forbinde din eksterne lydenhed til 3,5-mm-indgangen på bagsiden af Play:5 (Gen1). Du kan få mere at vide i vores artikel om at bruge line-in på Sonos.

Tilslut hovedtelefoner

Play:5 (Gen 1) har et 3,5-mm-jackstik til hovedtelefoner, du kan bruge til privat lytning. Du skal bare slutte dine hovedtelefoner til 3,5-mm-jackstikket til hovedtelefoner på bagsiden af Play:5 (Gen1); så slås Play:5's indbyggede højttalere fra. Derefter kan du bruge din Play:5's lydstyrkeknap til at justere lydstyrken.