Opsætning af din Sonos Sub

Denne artikel vil guide dig igennem opsætningen af din Sonos Sub. Bemærk, at Sub (Gen 3) ikke er kompatibel med Sonos S1 Controller-appen. De følgende trin gælder også for opsætning af Sub (Gen 1) og Sub (Gen 2), som er kompatible med både Sonos-appen og S1 Controller-appen. Du kan finde mere information om produktfunktioner og specifikationer på Subs produktside.

Inden du går i gang

• Anbring Sub det ønskede sted, og slut den til strøm. Sørg for, at mindst én side af den åbningen ikke er blokeret. Hvis du placerer den lodret mod en væg, må åbningen på forsiden ikke blokeres. Hvis du placerer Sub vandret på gulvet, må du ikke stille noget på den.
  • Sub kan ikke bruges med ZP80, ZP90, Connect, Connect:Amp (Gen 1), Port, Move-produkter eller Roam-produkter.
  • Hvis du ekonfigurerer en Sonos hjemmebiografhøjttaler og Sub samtidig, bør du konfigurere din hjemmebiografhøjttaler først. Denne app guider dig igennem tilføjelsen af din Sub under opsætningsprocessen.
  • Hvis du føjer en Sub til en Sonos-højttaler, der allerede er opsat, følg da trinene nedenunder.

Tilføj en Sub

1. Åbn Sonos-appen til iOS eller Android.
  2. Gå til Indstillinger-menuen.
    • Hvis du bruger Sonos S1 Controlleren, gå til Indstillinger-fanen og vælg System
  3. Under Om mit system vælg det rum, du gerne vil tilføje din Sub til.
  4. Vælg Tilslut Sub
  5. Følg instruktionerne for at tilføje Sub til dit hjemmebiografsystem.

Hvis du allerede har konfigureret din Sub, men gerne vil bruge den i et andet rum, så tjek vores artikel fjern din Sub.

Føj en Sub nr. 2 til et Sonos-hjemmebiografsystem

Din Sonos-hjemmebiograf kan tilsluttes op til to Sub-enheder. Hvis du tilføjer en Sub nr. 2, skal mindst én af Sub-enhederne være en Sub (Gen 3). Du kan tjekke, hvilken Sub-model du har, i Systemafsnittet på siden Min konto.

1. Åbn Sonos-appen til iOS eller Android.
  2. Gå til Indstillinger-menuen.
  3. Under Om mit system, vælg hjemmebiografrummet, der allerede indeholder en Sub.
  4. Vælg Tilslut anden Sub
  5. Følg instruktionerne for at tilføje den anden Sub til dit hjemmebiografsystem.

Ændring af lydindstillinger for Sub

1. Åbn Sonos-appen til iOS eller Android.
  2. Gå til Indstillinger-menuen.
    • Hvis du bruger Sonos S1 Controlleren, gå til Indstillinger-fanen og vælg System
  3. Under Om mit system, vælg det rum, hvor din Sub befinder sig.
  4. Under Lyd vælg Sub-lyd

Nedenfor kan du se, hvilke indstillinger du kan justere. Hvis du har føjet to Sub-enheder til et rum, gælder enhver indstilling for dem begge.

Indstilling

Beskrivelse

Sub

Skift kontakten for at slå Sub-lyden til eller fra.

Sub-niveau

Brug slider-kontrollen for at øge eller sænke lydstyrken for Sub.

Fasekontrol

Vælg 0° eller 180° for at indstille fasekontrollen for lyden fra Sub. Justér denne indstilling, hvis du ikke får nok bas i din normale lytteposition.

Fasekontrollen er fastsat når du benytter Trueplay i et rum med en Sub og kan ikke ændres, når tuning med Trueplay er aktiveret.

Nulstil

Vælg dette for at nulstille alle Sub-lydindstillinger til deres standardværdier.