Opsætning af din Sonos Sub Mini

• Mobilenhed påkrævet
  • Sonos S2 påkrævet

Denne artikel guider dig gennem opsætningen af din Sonos Sub Mini. Du kan få mere at vide om produktfunktioner og -specifikationer på Sub Minis produktside.

Før du går i gang

• Anbring Sub Mini det ønskede sted, og sæt strøm til den. Sørg for, at mindst én af åbningerne er fri. Hvis du placerer den lodret op mod en væg, skal den åbning, der vender væk fra væggen, være fri.
  • Sub Mini kan ikke tilføjes Sonos-produkter uden forstærker eller bærbare Sonos-produkter. Se alle de Sonos-produkter, der understøtter Sub Mini.
  • Hvis du konfigurerer en Sonos hjemmebiografhøjttaler og Sub Mini samtidig, skal du konfigurere hjemmebiografhøjttaleren først. Appen guider dig igennem tilføjelsen af din Sub Mini under opsætningsprocessen.
  • Hvis du føjer en Sub Mini til en Sonos-højttaler, der allerede er konfigureret, så følg trinnene herunder.

Sådan tilføjes Sub Mini

1. Åbn Sonos-appen til iOS eller Android.
  2. Under fanen  Indstillinger skal du trykke på System.
  3. Under Produkter skal du vælge det rum, hvor du vil tilføje din Sub Mini.
  4. Vælg Forbind Sub.
  5. Følg trinnene til at føje en Sub Mini til dit Sonos-system.

Hvis du allerede har konfigureret din Sub Mini, men gerne vil bruge den i et andet rum, så se vores artikel Fjern en Sonos Sub.

Problemer under opsætning?

Hvis din Sonos Sub Mini har problemer med at oprette forbindelse under opsætning, så se vores artikel Produktet blev ikke fundet under opsætning for at få hjælp.

Ændring af Sub Minis lydindstillinger

1. Åbn Sonos-appen til iOS eller Android.
  2. Under fanen  Indstillinger skal du trykke på System.
  3. Under Produkter skal du vælge det rum, din Sub Mini befinder sig i.
  4. Under Lyd skal du vælge Sub-lyd.

Nedenfor kan du se, hvilke indstillinger du kan justere.

Indstilling

Beskrivelse

Sub

Tryk på kontakten for at slå Sub Minis lyd til/fra.

Sub-niveau

Brug skyderen til at skrue op eller ned for lyden fra Sub Mini.

Fasekontrol

Vælg 0° eller 180° for at vende fasen i lyden fra Sub Mini om. Justér denne indstilling, hvis du ikke kan høre bas nok i din normale lytteposition.

Fasekontrollen indstilles, når du justerer med Trueplay i et rum med en Sub Mini og kan ikke ændres, når tuning med Trueplay er aktiveret.

Nulstil

Tryk her for at nulstille alle Sub Minis lydindstillinger til deres standardindstillinger.