Opsætning af din Sonos Sub Mini

Denne artikel gennemgår, hvordan du konfigurerer din Sonos Sub Mini. Du kan få mere at vide om produktfunktioner og -specifikationer på Sub Minis produktside.

Før du går i gang

• Placer din Sub Mini på det ønskede sted og tilslut strøm. Sørg for, at mindst én side af åbningen er fri for blokeringer. Hvis du placerer den lodret mod en væg, skal du ikke blokere den forreste åbning.
  • Sub Mini kan ikke tilføjes til uforstærkede eller bærbare Sonos-produkter.Se alle Sonos-produkter, der understøtter Sub Mini.
  • Hvis du opsætter en Sonos hjemmebiografhøjttaler og Sub Mini samtidig, skal du opsætte hjemmebiografhøjttaleren først. Appen vil guide dig gennem tilføjelsen af din Sub Mini under opsætningsprocessen.
  • Hvis du tilføjer en Sub Mini til en Sonos-højttaler, der allerede er opsat, skal du følge trinene nedenfor.

Tilføj en Sub Mini

1. Åbn Sonos-appen til iOS eller Android.
  2. Gå til Indstillinger-menuen.
  3. Under Mit System skal du vælge det rum, du gerne vil tilføje din Sub Mini til.
  4. Vælg Tilslut Sub.
  5. Følg instruktionerne for at tilføje Sub Mini til dit Sonos-system.

Hvis du allerede har opsat din Sub Mini, men gerne vil bruge den i et andet rum, se vores artikel om fjernelse af din Sub.

Problemer under opsætning?

Hvis din Sonos Sub Mini har problemer med at oprette forbindelse under opsætning, så se vores "Produkt ikke fundet"-artikel for at få hjælp.

Skift Sub Mini's lydindstillinger

1. Åbn Sonos-appen til iOS eller Android.
  2. Gå til  Indstillinger menuen.
  3. Under Mit System skal du vælge det rum, hvor din Sub Mini befinder sig.
  4. Under Lyd, vælg Sub-lyd.

Du kan justere de nedenstående indstillinger.

Indstilling

Beskrivelse

Sub

Tryk på kontakten for at slå Sub Mini's lyd til eller fra.

Sub-niveau

Brug skyderen til at øge eller mindske lydstyrken på Sub Mini's lyd.

Fasekontrol

Vælg 0° eller 180° for at vende fasen på Sub Mini's lyd. Juster denne indstilling, hvis du ikke hører nok bas i din sædvanlige lytteposition.

Fasekontrol er indstillet, når du Trueplay et rum med en Sub Mini og kan ikke ændres, mens Trueplay-tuning er aktiveret.

Nulstil

Tryk her for at nulstille alle Sub Mini lydindstillinger til deres standardværdier.