Del din macOS-musikmappe med Sonos

Følg trinene i denne artikel for at dele en musikmappe fra din macOS-computer til dit lokale netværk. Ved at dele mappen kan du tilføje den til Sonos og bruge den til dit lokale musikbibliotek.

Efter at have fulgt disse trin, vil musikmappen være klar til at blive delt med dine Sonos-produkter, og du vil kende mappens netværkssti, som du skal tilføje til Sonos-appen.

Del din musikmappe i macOS

1. Vælg Apple-logoet øverst til venstre på din skærm, og vælg derefter Systemindstillinger.
  2. I dine macOS Systemindstillinger skal du vælgeGenerelt, og derefter vælgeDeling.
  3. Sørg for, at Fildeling er aktiveret, og vælg derefter informationsikonet ved siden af Fildeling for at åbne dine delingsindstillinger.
  4. Under Delte mapper skal du vælge + (plus) ikonet og derefter vælge mappen på din Mac, der indeholder de musikfiler, du vil dele med Sonos.
  5. Efter at have tilføjet din musikmappe, skal du vælge den i sektionen Delte mapper og tjekke sektionen Brugere til højre.
    1. Indstil tilladelserne for din brugerkonto tilLæs & Skriv.
    2. Indstil tilladelserne for "Alle" tilKun læs.
  6. Vælg derefter Indstillinger-knappen.
    1. Bekræft, at Del filer og mapper ved hjælp af SMB er aktiveret.
    2. Under Windows-fildeling skal du sikre dig, at feltet Til er markeret ud for din brugerkonto. Du vil bruge brugernavnet og adgangskoden til denne konto, når du tilføjer biblioteket til Sonos.

Musikmappen deles nu på dit lokale netværk. Næste trin er at finde netværksstien til den delte mappe, som du vil bruge til at opsætte dit musikbibliotek i Sonos-appen.

Find netværksstien til din delte mappe

Netværksstien består af din computers værtsnavn og navnet på den mappe, du delte i afsnittet ovenfor. Som et eksempel, hvis en computers værtsnavn er "MyComputer" og dens delte mappes navn er "Music Folder," vil netværksstien se sådan ud:

\\MyComputer\Music Folder

Følg trinnene nedenfor for at finde både værtsnavnet og mappenavnet, som du skal bruge for at tilføje din musikmappe til Sonos.

1. Vælg Apple-logoet øverst til venstre på din skærm, og vælg derefter Systemindstillinger.
  2. I dine macOS Systemindstillinger skal du vælge Generelt, og derefter vælge Deling.
  3. I bunden af delingssektionen vil du se en sektion for Værtsnavn eller Lokalt værtsnavn. Bemærk din computers værtsnavn før dens “.local” suffiks. Dette er værtsnavnet, du vil bruge som en del af din netværkssti.
  4. Mappenavnet, som du vil bruge i din netværkssti, er det samme som den mappe, du delte i det forrige afsnit. Du kan tjekke navnet på denne mappe i dine macOS Systemindstillinger under Generelt > Deling > Fildeling > Delte mapper.

Du bør nu have både et værtsnavn og et mappenavn, som du bruger til at oprette en netværkssti i følgende format:

\\Værtsnavn\Mappenavn

Tilføj din delte mappe til Sonos

Du kan nu tilføje din delte mappe til dit Sonos-system ved hjælp af Sonos-appen.

Følg trinnene i vores Tilføj dit musikbibliotek til Sonos-artikel for at lære, hvordan du angiver netværksstien til din delte mappe til dit Sonos-system.