Del din Windows-musikmappe med Sonos

Følg trinene i denne artikel for at dele en musikmappe fra din Windows 10- eller Windows 11-computer til dit lokale netværk. Ved at dele mappen kan du tilføje den til Sonos for at bruge den til dit lokale musikbibliotek.

Efter at have fulgt disse trin, vil musikmappen være klar til at blive delt med dine Sonos-produkter, og du vil kende mappens netværkssti, som du skal tilføje til Sonos-appen.

Tilføj en lokal bruger til din Windows PC

Følg instruktionerne i denne Microsoft supportartikel for at tilføje en ny lokal konto til din PC. Du vil bruge brugernavnet og adgangskoden fra den nye lokale bruger til at tilføje din musikmappe til Sonos.

Del din musikmappe i Windows

1. I Stifinder skal du navigere til mappen, der indeholder dine musikfiler.
  2. Højreklik på din musikmappe og vælg Egenskaber.
  3. I egenskabsvinduet skal du vælge fanenDeling.
  4. VælgAvanceret deling, og markér derefter boksen ved siden afDel denne mappe.
  5. Vælg Tilladelser og se efter din nye lokale konto, der er opført under "Gruppe- eller brugernavne."
    1. Hvis den nye lokale konto ikke er opført, vælg Tilføj… og indtast derefter navnet på kontoen under "Indtast objektnavne, der skal vælges." Du kan vælge Tjek navne for at sikre, at Windows tilføjer den korrekte brugerkonto.
  6. Med din lokale konto valgt, skal du sikre dig, at Tillad-boksen er markeret ud for Læs-tilladelsen.
  7. Vælg Alle-gruppen og sørg for, at der ikke er markeret en boks i Afvis-kolonnen for Læs-tilladelsen.
  8. Vælg OK for at komme tilbage til Egenskaber-vinduet.

Musikmappen er nu delt på dit lokale netværk. Du bør nu se, at din musikmappe har status som "Delt".

Du vil også se en Netværkssti angivet i det samme vindue. Noter denne netværkssti, da du vil bruge den til at tilføje din musikmappe til Sonos. Netværksstien skal være i følgende format:

\\Værtsnavn\Mappenavn

Tilføj din delte mappe til Sonos

Du kan nu tilføje din delte mappe til dit Sonos-system ved hjælp af Sonos-appen.

Følg trinnene i vores Tilføj dit musikbibliotek til Sonos-artikel for at lære, hvordan du angiver netværksstien til din delte mappe til dit Sonos-system.