Sonos Ace knapbetjening

Denne artikel gennemgår, hvor Sonos Aces knapper sidder, og hvordan de virker.

1

Power / Bluetooth

Denne knap bruges til at tænde eller slukke Sonos Ace og sætte dem i Bluetooth-parringstilstand.

• Langt tryk – tænd eller sluk Sonos Ace. Slip knappen, når statuslampen tændes eller slukkes, eller når du hører hovedtelefonerne afspille en tænd/sluk-tone.
  • Tryk og fortsæt med at holde nede – sæt Sonos Ace i Bluetooth-parringstilstand. Slip knappen, når statuslampen begynder at blinke blåt. Hvis Sonos Ace allerede er tændt, vil den først blive slukket og dernæst tændt igen, før den går i parringstilstand.
  • Tryk og hold nede i 10 sekunder – udfør en tvungen genstart.

2

Indholdsknap

Indholdsknappen bruges til at justere lydstyrken, springe sange over og besvare telefonopkald.

Hvis du har konfigureret Swap TV-lyd med Sonos Ace, kan du også bruge indholdsknappen til hurtigt at swappe TV-lyd til dine hovedtelefoner.

Lydbetjening

• Skub op eller ned – juster lydstyrken.
  • Tryk én gang – afspil eller sæt på pause.
  • Tryk to gange – spring den aktuelle sang over.
  • Tryk tre gange – afspil forrige sang.

Telefonbetjening1

• Tryk én gang – besvar eller afslut dit nuværende opkald.
  • Langt tryk – afvis et indgående opkald.

Swap TV-lyd

• Langt tryk – swap lyd fra din hjemmebiografhøjttaler til Sonos Ace, eller swap tilbage.

1På iOS kan du justere dine iPhone-indstillinger til at sende alle opkald til en Bluetooth-enhed. Dette betyder, at når du besvarer et telefonopkald ved hjælp af din telefon i stedet for Content Key, vil opkaldet stadig gå til din Sonos Ace. Få mere at vide i Apples vejledning om viderestilling og besvarelse af opkald på iPhone.

3

Støjreduktion / stemmeassistent

Denne knap bruges til at skifte støjreduktionstilstande og aktivere din Bluetooth-enheds stemmeassistent, hvis der er en.

• Tryk – skift mellem dine valgte støjreduktionstilstande. Som standard skifter knappen mellem Aware mode og støjreduktion.
  • Tryk og hold nede – aktivér din Bluetooth-enheds stemmeassistent, hvis der er en.