Anmodninger til Sonos Voice Control virker ikke

I denne artikel kan du finde trin til at løse problemer med, at Sonos Voice Control ikke følger kommandoer, ikke svarer eller svarer med "Sorry, I don't understand."

Kontrollér, at Sonos Voice Control er konfigureret

Kontrollér, at Sonos Voice Control er konfigureret på den højttaler, du aktuelt bruger:

1. Under fanen  Indstillinger skal du trykke på Tjenester og stemme.
  2. Under Stemme skal du trykke på Sonos Voice Control for at se, hvilke produkter tjenesten er konfigureret på.
  3. Hvis Sonos Voice Control ikke er vist under Stemme, eller hvis tjenesten er konfigureret på et andet produkt end det, du bruger, skal du se vores artikel om opsætning af Sonos Voice Control.

Kontrollér mikrofonen

Hvis din Sonos-højttaler med stemmestyring har en fysisk mikrofonkontakt, skal du sørge for, at den er slået til.

Desuden skal du tjekke statuslampen over mikrofonknappen eller stemmestyringsknappen. Hvis lampen er slukket, skal du trykke på knappen for at tænde for mikrofonen eller stemmetjenesten igen og prøve kommandoen igen.

Genstart dit Sonos-produkt.

Genstart det berørte Sonos-produkt ved at følge trinnene i denne artikel.

Sæt dit Sonos-produkt et andet sted

Start med at flytte dit stemmeaktiverede produkt tættere på dig, når du giver det en anmodning. Hvis dine anmodninger begynder at virke, skal du flytte dit Sonos-produkt væk fra vægge, andre højttalere og støjkilder for at sikre, at Sonos Voice Control kan høre dig.

Kontrollér tilgængelighed for sprog og region

Sonos Voice Control understøtter amerikansk engelsk og fransk. Sonos Voice Control kan bruges i hele verden, men det er ikke sikkert, at Sonos Voice Control kan forstå andre varianter af engelsk end amerikansk engelsk og andre varianter af fransk end fransk talt i Frankrig.

Nulstilling af Sonos Voice Control

1. Sådan fjernes Sonos Voice Control

1. Åbn Sonos S2-appen til iOS eller Android.
  2. Under fanen  Indstillinger skal du trykke på Tjenester og stemme.
  3. Tryk på Sonos Voice Control.
  4. Tryk på det rum, hvor du har problemer med Sonos Voice Control.
    • Hvis du har et rum med flere stemmeaktiverede produkter, skal du vælge det specifikke produkt, hvor Sonos Voice Control er aktiveret.
  5. Tryk på Fjern Sonos Voice Control.

2. Sådan tilføjes Sonos Voice Control igen

1. Under fanen  Indstillinger skal du trykke på Tjenester og stemme.
  2. Tryk på Tilføj en stemmeassistent.
  3. Tryk på Sonos Voice Control.
  4. Følg vejledningen i appen for at føje Sonos Voice Control til dit Sonos-system.