Anmodninger til Sonos Voice Control virker ikke

I denne artikel kan du finde trin til at løse problemer med, at Sonos Voice Control ikke følger kommandoer, ikke svarer eller svarer med "Sorry, I don't understand."

Kontrollér, at Sonos Voice Control er konfigureret

Kontrollér, at Sonos Voice Control er konfigureret på den højttaler, du aktuelt bruger:

1. Under fanen  Indstillinger skal du trykke på Tjenester og stemme.
  2. Under Stemme skal du trykke på Sonos Voice Control for at se, hvilke produkter tjenesten er konfigureret på.
  3. Hvis Sonos Voice Control ikke er vist under Stemme, eller hvis tjenesten er konfigureret på et andet produkt end det, du bruger, skal du se vores artikel om opsætning af Sonos Voice Control.

Kontrollér mikrofonen

Tjek mikrofonstatuslampen på din stemmeaktiverede Sonos-højttaler. Hvis lyset er slukket, skal du trykke på mikrofonikonet for at tænde for mikrofonen igen og prøve kommandoen igen.

Genstart dit Sonos-produkt.

Frakobl netledningen, vent 10 sekunder, og tilslut så netledningen igen.

Når du genstarter en Move eller Roam, skal du fjerne enheden fra opladeren og holde tænd/sluk-knappen nede i mindst fem sekunder, indtil du hører tonen for slukning, og statuslyset slukkes. Tryk derefter på tænd/sluk-knappen for at tænde for enheden igen.

Sæt dit Sonos-produkt et andet sted

Start med at flytte dit stemmeaktiverede produkt tættere på dig, når du giver det en anmodning. Hvis dine anmodninger begynder at virke, skal du flytte dit Sonos-produkt væk fra vægge, andre højttalere og støjkilder for at sikre, at Sonos Voice Control kan høre dig.

Kontrollér tilgængelighed for sprog og region

Sonos Voice Control understøtter i øjeblikket amerikansk engelsk og anmodninger om amerikanske radiostationer. Selvom Sonos Voice Control kan bruges over hele verden, vil nogle anmodninger muligvis ikke virke, hvis de udtales med en engelsk accent, der ikke er amerikansk, eller hvis det er en anmodning om en radiostation, der ikke er amerikansk.

Nulstilling af Sonos Voice Control

1. Sådan fjernes Sonos Voice Control

1. Åbn Sonos S2-appen til iOS eller Android.
  2. Under fanen  Indstillinger skal du trykke på Tjenester og stemme.
  3. Tryk på Sonos Voice Control.
  4. Tryk på det rum, hvor du har problemer med Sonos Voice Control.
    • Hvis du har et rum med flere stemmeaktiverede produkter, skal du vælge det specifikke produkt, hvor Sonos Voice Control er aktiveret.
  5. Tryk på Fjern Sonos Voice Control.

2. Sådan tilføjes Sonos Voice Control igen

1. Under fanen  Indstillinger skal du trykke på Tjenester og stemme.
  2. Tryk på Tilføj en stemmeassistent.
  3. Tryk på Sonos Voice Control.
  4. Følg vejledningen i appen for at føje Sonos Voice Control til dit Sonos-system.