Opsætning af Sonos Voice Control

• Mobilenhed påkrævet
  • Sonos S2 påkrævet

Denne artikel viser dig, hvordan du konfigurerer Sonos Voice Control på dit Sonos-system. Når Sonos Voice Control er konfigureret, kan du bruge den til at anmode om musik, styre afspilningen, gruppere rum, fjerne rum fra grupper og meget mere.

Sonos Voice Control er tilgængelig på amerikansk engelsk og fransk.

Før du går i gang

• Opdater dit Sonos-system til den nyeste version.
  • Du kan føje Sonos Voice Control til et hvilket som helst Sonos-system, der har et stemmeaktiveret Sonos-produkt.
  • Du kan aktivere Sonos Voice Control og Amazon Alexa på den samme højttaler. Selvom du ikke kan aktivere Sonos Voice Control og Google Assistent på den samme højttaler, kan du aktivere Google Assistent på en anden højttaler i det samme system.

Tilføj Sonos Voice Control

1. Åbn Sonos S2-appen til iOS eller Android.
  2. Under fanen Indstillinger skal du trykke på Tjenester og stemme.
  3. Tryk på Tilføj en stemmeassistent.
  4. Tryk på Sonos Voice Control.
  5. Følg vejledningen i appen for at føje Sonos Voice Control til dit Sonos-system.

Sådan bruger du Sonos Voice Control

Sonos Voice Control giver hurtig og præcis håndfri betjening af din musik og dit Sonos-system. Få mere at vide i vores artikel om betjening af Sonos med Sonos Voice Control.

Musiktjenester såsom Apple Music virker sammen med Sonos Voice Control. Du kan se hele listen af musiktjenester, der kan bruges, i vores artikel. Hvis du har flere musiktjenester, skal du sørge for at angive din yndlingstjeneste som standard.

Løs problemer med Sonos Voice Control

Se vores artikel om fejlfinding af Sonos Voice Control, hvis Sonos Voice Control ikke reagerer på dine anmodninger, eller dine anmodninger ikke virker.

Har du stadig brug for hjælp?

Vores teknikere kan hjælpe via telefon eller livechat. Du kan også stille spørgsmål til og finde svar fra andre Sonos-ejere i vores Sonos Community.