Kompatibilitet med Spectrum Askey RAC2V1K

Denne router har et kendt problem, der forhindrer den i at fungere med Sonos. Løsningen nedenfor får den til at fungere sammen med Sonos.

Problemer

Følgende problemer kan opnå, når Sonos er i en trådløs opsætning.

• Kunne ikke føje surroundhøjttalere eller Sub til en Sonos-hjemmebiograf.
  • Ingen lyd fra Sonos-hjemmebiografens surroundhøjttalere eller Sub.
  • Stemmeassistenter virker ikke på Sonos-produkter konfigureret som surroundhøjttalere.

Løsning

Konfigurer Sonos i en trådløs opsætning.