Retningslinjer og begrænsninger af surroundsound

Denne artikel informerer om retningslinjer og begrænsninger af surround-højttalere i en Sonos-hjemmebiograf. For at få mere at vide om, hvordan du tilføjer dine højttalere som surround, kan du læse vores artikel tilføjning af surround-højttalere.

Sonos-produkter, der kan bruges som surround-højttalere

En Sonos hjemmebiograf kan bruge to Sonos-højttalere af samme model som surroundhøjttalere. For eksempel kan to Sonos Ones bruges til surroundsound, men en One og en Play:1 sammen kan ikke. Til gengæld kan relaterede modeller som One og One SL bruges som surroundhøjttalere sammen.

• One (alle generationer) og One SL
  • Play:1
  • Play:3
  • Play:5 (Gen 2)
  • Five
  • SYMFONISK trådløs boghyldehøjttaler (Gen 1) og (Gen 2)
  • SYMFONISK bordlampe med trådløs højttaler
  • SYMFONISK billedramme med trådløs højttaler
  • SYMFONISK højttalerlampefod med WiFi
  • Amp-understøttet tredjepartshøjttalere
  • Connect:Amp-understøttet tredjepartshøjttalere

Generelle retningslinjer

• Tjek, at begge højttalere er placeret ens: vertikalt eller horisontalt.
  • Placér dine surround-højttalere bagved og til højre og venstre for dine sædvanlige lytteposition.

Begrænsninger

Følgende funktioner er deaktiveret på Sonos-produkter, der bruges som surround-højttalere:

• AirPlay
  • Line-In
  • Subwoofer-output

Mikrofonerne vil blive deaktiverede på stemmeaktiverede produkter, der bruges som surroundhøjttalere i et stemmestyret Sonos-hjemmebiografprodukt.

Begrænsninger, når du bruger to Amps til hjemmebiograf

Du kan bruge to Amps til en hjemmebiograf: den ene til TV-fronthøjttalere og den anden til surroundhøjttalere. Når du bruger to Amps i denne konfiguration, så er der nogle begrænsninger på, hvordan de kan kabeltilsluttes netværket.

Den Amp, der driver dine surroundhøjttalere, kan ikke kabeltilsluttes netværket alene – den skal kabeltilsluttes i tillæg til den Amp, der driver TV-fronthøjttalerne. Men hvis den Amp, der driver TV-fronthøjttalerne er kabeltilsluttet, kan den Amp, der driver surroundhøjttalerne, være trådløs.