Retningslinjer og begrænsninger af surroundsound

Denne artikel informerer om retningslinjer og begrænsninger af surround-højttalere i en Sonos-hjemmebiograf. For at få mere at vide om, hvordan du tilføjer dine højttalere som surround, kan du læse vores artikel tilføjning af surround-højttalere.

Sonos-produkter, der kan bruges som surround-højttalere

En Sonos hjemmebiograf kan bruge to Sonos-højttalere af samme model som surroundhøjttalere. For eksempel kan to Sonos Ones bruges til surroundsound, men en One og en Play:1 sammen kan ikke. Til gengæld kan relaterede modeller som One og One SL bruges som surroundhøjttalere sammen.

• Amp
  • Connect:Amp
  • Era 1001
  • Era 3001
  • Five
  • One (Gen 1)
  • One (Gen 2)
  • One SL
  • Play:1
  • Play:3
  • Play:5 (Gen 2)
  • SYMFONISK Billedramme
  • SYMFONISK Boghylde (Gen 1)
  • SYMFONISK Boghylde (Gen 2)
  • SYMFONISK Bordlampe (Gen 1)
  • SYMFONISK Bordlampe (Gen 2)2
  • SYMFONISK Gulvlampe2

1Era 100 kan bruges som surroundhøjttalere til en Arc, Amp, Beam (enhver generation) eller Ray. Era 300 kan kun bruges sammen med en Arc eller Beam (Gen 2).

2SYMFONISK gulvlampen og SYMFONISK bordlampen (Gen 2) er relaterede modeller, der kan bruges sammen som surroundhøjttalere.

Generelle retningslinjer

• Tjek, at begge højttalere er placeret ens: vertikalt eller horisontalt.
  • Placér dine surround-højttalere bagved og til højre og venstre for dine sædvanlige lytteposition.

Begrænsninger

Følgende funktioner er deaktiveret på Sonos-produkter, der bruges som surround-højttalere:

• AirPlay
  • Line-In
  • Afspilning af Bluetooth-lyd
  • Subwoofer-output

Begrænsninger, når du bruger to Amps til hjemmebiograf

Du kan bruge to Amps til en hjemmebiograf: den ene til TV-fronthøjttalere og den anden til surroundhøjttalere. Når du bruger to Amps i denne konfiguration, så er der nogle begrænsninger på, hvordan de kan kabeltilsluttes netværket.

Den Amp, der driver dine surroundhøjttalere, kan ikke kabeltilsluttes netværket alene – den skal kabeltilsluttes i tillæg til den Amp, der driver TV-fronthøjttalerne. Men hvis den Amp, der driver TV-fronthøjttalerne er kabeltilsluttet, kan den Amp, der driver surroundhøjttalerne, være trådløs.

Begrænsninger ved brug af Era 100 eller Era 300 som surroundhøjttalere

Når Era 100- eller Era 300-højttalere bruges som surroundhøjttalere, er der visse begrænsninger i deres ethernetforbindelse, når kombinationsadapteren fra Sonos bruges.

Når den primære hjemmebiografhøjttaler er tilsluttet netværket via en trådløs forbindelse, kan Era-surroundhøjttalerne ikke tilsluttes netværket via et ethernetkabel. Hvis hjemmebiografhøjttaleren derimod er tilsluttet netværket med kabel, kan Era-surroundhøjttalerne også bruge ethernetforbindelser, hvis det ønskes.