Føj surround-højttalere til en Sonos-hjemmebiograf.

Denne artikel forklarer, hvordan du tilføjer surround-højttalere til din Sonos-hjemmebiograf for at få surroundsound. Se vores artikel omkring surroundsound-retningslinjer og begrænsninger for information om hvilke Sonos-produkter der kan bruges som surround-højttalere.

Før du går i gang

• Produkter, der bruges som surround-højttalere, sluttes automatisk trådløst til dit Sonos-hjemmebiografprodukt. Sørg for, at de er i det samme rum og inden for synsvidde af dit hjemmebiografprodukt.

• Hvis de produkter, du vil bruge som surroundhøjttalere, er konfigureret som et stereopar, skal du adskille stereoparret, inden du tilføjer dem som surroundhøjttalere.
  1. Åbn Sonos-appen til iOS eller Android.
  2. Find fanen Indstillinger, og tryk på System.
  3. Under Indstillinger, vælg Sonos-hjemmebiograf-rum.
  4. Tryk på Opsæt surroundhøjttalere.
  5. Følg appens instrukser for at tilføje dine højttalere som surrounds.