Kompatibilitet med Telia Sagemcom F@st 5370e

Denne router har et kendt problem, der forhindrer den i at fungere med Sonos. Dette problem gælder specifikt for routere med firmwareversion SG4T1E100180C. Løsningen nedenfor sikrer, at routeren kan fungere med Sonos.

Problem

Sonos kan ikke bruges i en trådløs opsætning.

Løsning

Mulighed 1

Kabeltilslut mindst et af dine Sonos-produkter til routeren, så dit system er i en kabelbaseret opsætning.

Mulighed 2

Juster routerens WiFi-indstillinger, og slå indstillingen Band Steering fra.

1. Log ind på din router for at få adgang til dens indstillinger.
  2. Under WiFi-afsnittet i routerens konfigurationsmenu skal du ændre indstillingen Band Steering til Off.
  3. Hvis du ønsker det, kan du ændre navnene på dine separate 2,4- og 5-GHz-netværk.

Hvis ændring af indstillingen Band Steering ikke løser problemet, bedes du kontakte Telia for yderligere hjælp.