Kan ikke justere lyden med LG Magic Remote

I stedet for infrarød (IR) bruger LG Magic Remote radiofrekvenser (RF) eller Bluetooth til at kommunikere direkte med TV'et. Du kan få brug for at ændre nogle indstillinger på dit LG-TV, for at remoten kan virke sammen med Sonos.

Følg nedenstående trin for at konfigurere din LG Magic Remote til at styre dine Sonos hjemmebiografhøjttalere. Disse trin varierer, alt efter om Sonos er tilsluttet dit TV via HDMI ARC, optisk kabel eller optisk adapter.

Bemærk, at de nedenfor angivne indstillinger og trin kan være forskellige, afhængigt af dit LG-TV's model eller softwareversion.

HDMI ARC

1. På Magic Remote skal du trykke på Home (hjem) og derefter vælge Device Connector (tilslutning af enhed).
    • Hvis "tilslutning af enhed" ikke kan vælges, skal du vælge Universal Control Settings (generelle betjeningsindstillinger).
  2. Du skal vælge Bluetooth/soundbar og derefter HDMI ARC.
  3. Vælg eller søg efter Sonos som producent1.
  4. Vælg Remote type 1, og klik på Næste.
  5. Tryk på Done (udført).

Optisk eller optisk adapter

1. Under TV'ets menu Indstillinger skal du vælge Generelt > Tilslutning af enhed.
  2. Du skal vælge Komponent eller AV som Connection Type (forbindelsestype) og derefter trykke på Næste.
  3. Du skal vælge Optisk som Sound Output (lydudgang) og derefter trykke på Næste.
  4. Vælg eller søg efter Sonos som producent1.
  5. Tryk på Done (udført).
  6. Derefter skal du følge instruktionerne i vores artikel Konfigurer en ny TV-remote med Sonos hjemmebiografhøjttalere for at programmere din LG Magic Remote til din Sonos hjemmebiografhøjttaler.

Hvis du stadig ikke kan styre hjemmebiografhøjttaleren med din LG Magic Remote, så prøv at deaktivere SIMPLINK for den optiske forbindelse under Indstillinger > Lyd > Lydudgang.

1Hvis du ikke kan finde Sonos som producent, så vælg Philips eller Bose i stedet.