Sådan låser du op for din Sonos-konto

Din Sonos-konto kan blive låst efter for mange mislykkede loginforsøg. Hvis din konto er låst, vil du modtage en e-mail med instruktioner til oplåsning af kontoen ved at nulstille din adgangskode. Ellers kan du vente fem minutter og prøve at logge ind igen.

Når du har ventet i fem minutter på, at din konto låses op, kan du prøve at logge ind igen eller nulstille din adgangskode. Hvis du har brug for yderligere hjælp til at låse din konto op, kan du kontakte Sonos Support.

Har du stadig brug for hjælp?

Vores teknikere kan hjælpe via telefon eller livechat. Du kan også stille spørgsmål til og finde svar fra andre Sonos-ejere i vores Sonos Community.