Ikke-understøttet lyd på din hjemmebiografhøjttaler

Denne artikel hjælper med at løse fejlmeddelelsen "Du modtager et lydsignal, der ikke understøttes", når du afspiller tv-lyd. Denne fejlmeddelelse vises, når tv'et leverer et lydsignal, som din Sonos-højttaler ikke kan forstå.

Juster lydformatet på dit tv

For at løse dette problem skal du justere lydformatet i TV'ets menu Lyd eller Audio. Disse indstillinger findes normalt under Digitalt lydformat eller Lydudgang. Formatet eller udgangen skal indstilles til et af vores understøttede hjemmebiograflydformater.

Se dit tv's manual eller kontakt producenten for at få specifikke instruktioner.

Juster lydformatet på dine enheder

Hvis du stadig modtager en fejl efter at have foretaget disse ændringer, skal du justere lydformatet på din videokilde (kabelboks, streamingafspiller osv.) til et af de understøttede formater ovenfor. Se enhedens manual eller kontakt producenten for at få specifikke instruktioner.

Blu-ray-afspillere

Blu-ray-diske bruger normalt lydformatet DTS, som ikke understøttes af Sonos S1-systemer. Nogle Blu-ray-afspillere og spillekonsoller kan omkode DTS til et format, som Sonos S1 understøtter, såsom Dolby Digital 5.1. Se din Blu-ray-afspillers manual, eller kontakt producenten angående specifikke instruktioner og indstillinger.

Vi anbefaler at opdatere til Sonos S2, hvis du vil afspille indhold med DTS-lyd.