Opdatering fra S1 til S2

I denne artikel kan du se, hvordan du opdaterer et Sonos S1-system til Sonos S2. Følg nedenstående trin for at tjekke dit systems kompatibilitet og påbegynde opdateringsprocessen.

Før du går i gang

• I vores artikel om Sonos S2-kompatibilitet kan du se alle de Sonos-produkter, der er kompatible med S2. Nogle Sonos-produkter kræver, at du bruger S2-appen. Før appen begynder opdateringen, tjekker den alle dine produkter for at sikre, at de er kompatible.
  • Hvis du har produkter, der ikke er kompatible med S2, og gerne vil holde dit system på S1, kan du gøre det. Du kan fortsætte med at bruge Sonos S1 Controller-appen, og den vil fortsat fungere sammen med dine eksisterende produkter, musiktjenester og stemmetjenester.

Opdatering til S2

1. Åbn Sonos S1 Controller-appen til iOS eller Android.
  2. Under fanen Indstillinger skal du trykke på System > Systemværktøjer > Tjek af systemkompatibilitet.
  3. Følg trinnene i appen for at tjekke dine Sonos-produkters kompatibilitet med S2 og påbegynde opdateringsprocessen.

Hvis du downloadede S2-appen, før du kørte Tjek af systemkompatibilitet, vises dine S2-kompatible produkter måske som "Inkompatible." Du kan rette dette i S2-appen ved at gå til Indstillinger > System > Systemopdateringer > Søg efter opdateringer. På den måde opdateres de pågældende produkters firmware til S2.

Har du stadig brug for hjælp?

Vores teknikere kan hjælpe via telefon eller livechat. Du kan også stille spørgsmål til og finde svar fra andre Sonos-ejere i vores Sonos Community.