Brug en anden Amazon Alexa-konto sammen med Sonos

Denne artikel viser dig, hvordan du kan bruge en anden Amazon-konto, når du bruger Alexa til at betjene dit Sonos-system. Sonos vil bruge den seneste Amazon-konto, der blev brugt på din mobilenhed, så det kan være nødvendigt at gøre dette, hvis du foretrækker at bruge en anden Amazon-konto til Alexa.

iOS eller Android

1. Fjern Alexa fra dit Sonos-system, hvis du allerede har konfigureret den.
  2. Åbn Sonos-appen til iOS eller Android.
  3. Følg trinnene for at føje Alexa til Sonos.
  4. Når du har trykket på Log ind på Amazon, vil du blive bedt om at trykke på Tillad, hvis du allerede er logget ind på en Amazon-konto. For at bruge en anden konto skal du trykke på kontoens profilbillede i det øverste, højre hjørne, og derefter trykke på Log ud.
  5. Log ind på den ønskede Amazon-konto.
  6. Tryk på Tillad.

Bemærk, at hvis du markerede "Hold mig logget ind", da du loggede ind på din Amazon-konto, vil denne konto blive brugt, når du føjer Alexa til andre stemmestyrede Sonos-produkter i dit system.

Kindle Fire

Kindle Fire understøtter ikke brug af forskellige Amazon-konti. Du er nødt til at registrere din Kindle under en anden Amazon-konto eller konfigurere Alexa på Sonos ved hjælp af en iOS- eller Android-enhed.