Brug af Sonos med ikke-understøttede operativsystemer

Denne artikel indeholder information omkring beskeder i appen: “Operativsystemet på denne mobile enhed understøttes ikke længere.”

Hvis du bruger Sonos på en af de nedenstående operativsystemer, vil din Sonos-app ikke længere modtage opdateringer, men kan stadig bruges til at styre gængse Sonos-funktioner.

Sonos S2-app

• iOS 14 og 15
  • iPadOS 14 og 15
  • Android 7
  • Fire OS 6
  • Windows 7

Sonos S1-app

• iOS 10 og 11
  • Android 5, 6 eller 7*
  • Fire OS 5 og 6

Hvis dit operativsystem er ældre end disse versioner, vil du ikke kunne styre Sonos fra den pågældende enhed og du er nødt til at opdatere operativsystemet eller benytte en anden enhed, der har et understøttet operativsystem. Du kan se en liste over fuldt understøttede operativsystemversioner i vores artikel om systemkrav.

Tjek din enheds OS-version

Følgende links har information omkring, hvordan du tjekker din enheds OS-version, og hvordan du opdaterer til en Sonos-kompatibel version, hvis din enhed understøtter det.

Funktioner, der er utilgængelige under begrænset funktionalitet

Denne tabel angiver de funktioner og indstillinger, der ikke er tilgængelige i Sonos S2-appen eller Sonos S1 Controller, når et af de ikke-understøttede operativsystemer nævnt ovenfor benyttes.

Menuen Indstillinger

Funktion eller Indstilling

Konto

Skift kontomail

System

Produkter

Konfigurer et nyt Sonos-system

Tilføj produkt

Tilføj/fjern surroundhøjttalere eller Sub

Trueplay

TV-opsætning

Deaktiver WiFi

Systemindstillinger

AirPlay-indstillinger

Lydkomprimering

Grupper

Administrer musikbibliotek

Medieservere

Netværksindstillinger

Forældrekontrol

Systemopdateringer (herunder opdatering fra S1 til S2)

Overfør systemejerskab

Tjenester

Stemme

Alexa-enhedsindstillinger

Google Assistent-enhedsindstillinger

Tilføj/fjern stemmetjeneste

Musik og indhold

Tilføj/fjern musiktjeneste

* Sonos S1-appen til Android 5 og 6 er ikke længere tilgængelig i Google Play Store. Appen virker stadig med Sonos, hvis du tidligere havde downloadet den på din enhed.

Har du stadig brug for hjælp?

Vores teknikere kan hjælpe via telefon eller livechat. Du kan også stille spørgsmål til og finde svar fra andre Sonos-ejere i vores Sonos Community.