Brug af touchbetjening på Sonos-produkter

Denne artikel viser dig, hvordan du kan betjene dit Sonos-system med touchbetjeningen på dine Sonos-produkter som Era 100 og Move. For produkter, der har fysiske knapper, såsom Play:1 og Playbar, kan du læse vores artikel om betjening med knapper.

Produkter med en lydstyrkeskyder

Disse instruktioner gælder for følgende Sonos-produkter:

• Era 100
  • Era 300
  • Move 2

Play/Pause

Tryk på Play/Pause-knappen én gang for at afspille lyd eller sætte den på pause.

Ændring af lydstyrken

• Skub med fingeren op eller ned ad lydstyrkeskyderen for at hæve eller sænke lydstyrken.
  • Du kan også hæve eller sænke lydstyrken ved at trykke på plus- eller minusknapperne (+/–) i begge ender af lydstyrkeskyderen. Når lyden afspilles, kan du også holde plus- eller minusknappen (+/–) nede for kontinuerligt at hæve eller sænke lydstyrken.

Springe sange over

Med pileknapperne ved siden af Play/Pause-knappen kan du springe over eller gå tilbage til tidligere numre, når funktionen er tilgængelig.

• Tryk på højre pil for at gå til næste nummer.
  • Tryk på venstre pil for at gå tilbage til forrige nummer.

Gruppering af rum

1. Hold Play/Pause-knappen nede for at gruppere dit produkt med et andet rum, der afspiller lyd. Hvis du har flere rum, der afspiller forskelligt indhold, kan du fortsætte med at holde Play/Pause-knappen nede for at gå gennem hvert rum, hvor der afspilles.
  2. Slip Play/Pause-knappen. Dit produkt er nu grupperet med det andet rum.

Slå stemmetjenester til eller fra

Med stemmeaktiverede produkter kan du slå stemmetjenester til eller fra ved hjælp af stemmetjenesteknappen. Bemærk, at dette ikke slår mikrofonen til eller fra, hvilket kan gøres med mikrofonkontakten på produktets bagside.

• Når lampen er tændt, er stemmetjenester slået til, og du kan bruge stemmekommandoer.
  • Når lampen er slukket, er stemmetjenester slået fra.

Produkter uden lydstyrkeskyder

Disse instruktioner gælder for følgende Sonos-produkter:

• Amp
  • Arc
  • Arc SL
  • Beam (Gen 1)
  • Beam (Gen 2)
  • Five
  • Move
  • One (Gen 1)
  • One (Gen 2)
  • One SL
  • Play:5 (Gen 2)
  • Playbase
  • Ray

Play/Pause

• Tryk på Play/Pause-knappen én gang for at afspille lyd eller sætte den på pause.

Ændring af lydstyrken

• Når produktet er anbragt i vandret retning, skal du trykke på knappen til venstre for at skrue ned for lydstyrken og trykke på knappen til højre for at skrue op for lydstyrken.
  • I lodret retning skruer den øverste knap op for lydstyrken, mens den nederste knap skruer ned for lydstyrken.

Springe sange over

• Swipe fra venstre til højre hen over touchbetjeningen for at gå til næste sang (når det er relevant). Swipe fra højre til venstre for at gå til forrige sang.

Gruppering af rum

1. Hold Play/Pause-knappen på et produkt nede for at gruppere det med et andet rum, hvor der afspilles. Hvis du har flere rum, der afspiller forskelligt indhold, kan du fortsætte med at holde Play/Pause-knappen nede for at gå gennem hvert rum, hvor der afspilles.
  2. Slip Play/Pause-knappen, og det pågældende produkt er nu grupperet med det andet rum.

Slå mikrofonen til eller fra

På stemmeaktiverede Sonos-produkter skal du trykke på mikrofonikonet for at slå mikrofonen til eller fra.

• Når lampen er tændt, er mikrofonen tændt, og du kan bruge stemmekommandoer.
  • Når lampen er slukket, er mikrofonen slukket.
  • Når der er slukket for mikrofonen, kan du stadig bruge stemmekommandoer ved at holde mikrofonknappen nede. Når du slipper knappen, slukkes mikrofonen igen.

Slå touchbetjening fra

1. Åbn Sonos-appen til iOS eller Android.
  2. Fra fanen Indstillinger skal du trykke på System og vælge det produkt, hvor du vil slå touchbetjening fra.
  3. Tryk på Touchbetjening for at slå touchbetjening på det pågældende produkt til eller fra.

Har du stadig brug for hjælp?

Vores teknikere kan hjælpe via telefon eller livechat. Du kan også stille spørgsmål til og finde svar fra andre Sonos-ejere i vores Sonos Community.