Brug af touchbetjening på Sonos-produkter

Denne artikel viser dig, hvordan du kan betjene dit Sonos-system med touchbetjeningen på dine Sonos-produkter, for eksempel på Sonos One og Move. For produkter som Play:1 og Playbar, der har knapper i stedet for touchbetjening, kan du se vores artikel om at bruge betjeningsknapper.

Play/Pause

• Tryk på knappen Play/Pause én gang for at afspille musik eller sætte den på pause.

Ændring af lydstyrken

• Når produktet er anbragt i vandret retning, skal du trykke på knappen til venstre for at skrue ned for lydstyrken og trykke på knappen til højre for at skrue op for lydstyrken.
  • I lodret retning skruer den øverste knap op for lydstyrken, mens den nederste knap skruer ned for lydstyrken.

Springe sange over

• Swipe fra venstre til højre hen over touchbetjeningen for at gå til næste sang (når det er relevant). Swipe fra højre til venstre for at gå til forrige sang.

Gruppering af rum

1. Hold Play/Pause-knappen på et produkt nede for at gruppere det med et andet rum, hvor der afspilles. Hvis du har flere rum, der afspiller forskelligt indhold, kan du fortsætte med at holde Play/Pause-knappen nede for at gå gennem hvert rum, hvor der afspilles.
  2. Slip Play/Pause-knappen, og det pågældende produkt er nu grupperet med det andet rum.

Slå mikrofonen til eller fra

På stemmeaktiverede Sonos-produkter skal du trykke på mikrofonikonet for at slå mikrofonen til eller fra.

• Når lampen er tændt, er mikrofonen tændt, og du kan bruge stemmekommandoer.
  • Når lampen er slukket, er mikrofonen slukket.
  • Når der er slukket for mikrofonen, kan du stadig bruge stemmekommandoer ved at trykke på mikrofonknappen og holde den nede. Når du slipper knappen, slukkes mikrofonen igen.

Slå touchbetjening fra

1. Åbn Sonos-appen til iOS eller Android.
  2. Fra fanen Indstillinger skal du trykke på System og vælge det produkt, hvor du vil slå touchbetjening fra.
  3. Tryk på Touchbetjening for at slå touchbetjening på det pågældende produkt til eller fra.