Brug af knapbetjening på Sonos-produkter

Denne artikel viser dig, hvordan du kan betjene dit Sonos-system med knapbetjeningen på dine Sonos-produkter som Play:1 og Playbar. For produkter som Sonos One og Move, der har touchbetjening i stedet for knapper, kan du se vores artikel om at bruge touchbetjening.

Play/Pause

• Tryk på knappen Play/Pause én gang for at afspille musik eller sætte den på pause.

Ændring af lydstyrken

• Tryk på knappen + (plus) for at skrue op for lydstyrken.
  • Tryk på knappen (minus) for at skrue ned for lydstyrken.

Springe sange over

• Tryk på Play/Pause-knappen to gange for at springe en sang over (når det er relevant).
  • Tryk på Play/Pause-knappen tre gange for at afspille den forrige sang (når det er relevant).

Gruppering af rum

1. Hold Play/Pause-knappen på et produkt nede for at gruppere det med et andet rum, hvor der afspilles. Hvis du har flere rum, der afspiller forskelligt indhold, kan du fortsætte med at holde Play/Pause-knappen nede for at gå gennem hvert rum, hvor der afspilles.
  2. Slip Play/Pause-knappen, og det pågældende produkt er nu grupperet med det rum, der afpiller den musik, du vil høre.

Slå knapbetjening fra

1. Åbn Sonos-appen til iOS eller Android.
  2. Fra fanen Indstillinger skal du trykke på System og vælge det produkt, hvor du vil slå touchbetjening fra.
  3. Tryk på Touchbetjening for at slå touchbetjening på det pågældende produkt til eller fra.

Har du stadig brug for hjælp?

Vores teknikere kan hjælpe via telefon eller livechat. Du kan også stille spørgsmål til og finde svar fra andre Sonos-ejere i vores Sonos Community.