Kompatibilitet med Virgin Super Hub 3

Denne router har et kendt problem, der forhindrer den i at fungere med Sonos. Løsningen nedenfor sikrer, at routeren fungerer sammen med Sonos.

Problem

Hvis du slutter mere end ét Sonos-produkt til denne router med et ethernetkabel, opstår der en sendestorm, der medfører, at alle enheder mister netværksforbindelsen.

Løsning

Mulighed 1:

Slut kun ét Sonos-produkt til routeren eller netværksswitchen med kabel.

Mulighed 2:

Konfigurer dit Sonos-system i en trådløs opsætning uden at slutte noget Sonos-produkt til routeren med kabel.

Har du stadig brug for hjælp?

Vores teknikere kan hjælpe via telefon eller livechat. Du kan også stille spørgsmål til og finde svar fra andre Sonos-ejere i vores Sonos Community.