Indstillinger for Registrering af brug på Sonos Ace

Sonos Ace kan registrere, når du har den på. Med Sonos-appen kan du indstille, hvad dine hovedtelefoner skal gøre, når du tager dem af eller på.

Sådan ændrer du indstillinger for Registrering af brug i Sonos-appen

Hvis du vil ændre indstillingerne for Registrering af brug, skal Sonos Ace være konfigureret i Sonos-appen og forbundet med din iOS- eller Android-enhed.

1. Fra menuen Indstillinger vælger du Sonos Ace under afsnittet Hovedtelefoner.
  2. Under Hardwarebetjening vælger du Registrering af brug.

Du kan justere indstillingerne nedenfor:

Indstilling

Beskrivelse

Registrering af brug

Slå Registrering af brug til eller fra.

Play/Pause

Med denne indstilling kan dine hovedtelefoner sætte lyden på pause, når du tager dem af. Lyden genoptages automatisk, når du tager dem på igen.

Bemærk, at lyden ikke automatisk genoptages, hvis den blev sat på pause manuelt, før du tog hovedtelefonerne af.

Tag på for at besvare

Når funktionen er aktiveret, besvarer dine hovedtelefoner automatisk indgående opkald, når du tager dem på.