Kappaleiden lisääminen jonoon

Voit lisätä kappaleen, albumin tai soittolistan jonoon melkein mistä tahansa, missä näet sen listattuna Sonos-sovelluksessa.

Aina kun toistat kappaletta tai albumia Sonosilla, se lisätään ensin musiikkijonoon, ennen kuin toisto alkaa. On kuitenkin olemassa joitain lisävaihtoehtoja tulevien kappaleiden lisäämiseksi jonoon:

• Toista nyt: Lisää kappaleet jonoon ja toista ne heti.
  • Toista seuraavaksi: Lisää kappaleet jonoon nykyisen kappaleen jälkeen ja toista ne seuraavaksi.
  • Lisää jonon loppuun: Lisää kappaleet nykyisen jonon loppuun.
  • Vaihda jono: Poista nykyinen jono ja korvaa se valituilla kappaleilla.

Löydät nämä vaihtoehdot noudattamalla seuraavia ohjeita.

iOS tai Android

1. Selatessasi musiikkia napauta Lisätietoja-painiketta. Kun katsot artistia, albumia tai soittolistaa, tämä painike on näytön oikeassa yläkulmassa. Yksittäisten kappaleiden kohdalla painike on kappaleen nimen vieressä.
  2. Napauta Toista nyt, Toista seuraavaksi, Lisää jonon loppuun tai Vaihda jono.

macOS tai Windows

1. Musiikkia selatessasi napsauta ▼ Lisätietoja-painiketta. Tämä painike tulee näkyviin, kun viet hiiren kappaleen, albumin tai soittolistan päälle selatessasi musiikkiasi ikkunan oikeassa reunassa.
  2. Napsauta Toista nyt, Toista seuraavaksi, Lisää jonon loppuun tai Vaihda jono.