Jonon käyttäminen Sonos-sovelluksessa

Jokaisella Sonos-huoneella on oma henkilökohtainen musiikkijono, jota se käyttää kappaleiden, albumien ja soittolistojen toistamiseen. Tämä artikkeli sisältää yleiskatsauksen jonon toiminnasta sekä linkkejä ja lisätietoja kappaleiden lisäämisestä, poistamisesta ja muokkaamisesta jonossa.

Huomaa, että Sonos-tuotteet käyttävät jonoa toistaessaan musiikkia musiikkikirjastostasi tai tilattavista musiikkipalveluista, kuten Spotifysta. Sonos-tuotteet eivät käytä jonoa, kun toistat musiikkia radiopalveluista.

Kuinka jono toimii

Sonos-tuotteen jono toimii kuin dynaaminen soittolista. Aina kun toistat kappaletta tai albumia Sonosilla, se lisätään ensin musiikkijonoon, ennen kuin toisto alkaa.

Voit lisätä tiettyjä kappaleita tai albumeja jonoon soittolistan luomiseksi nopeasti. Artikkelissamme kappaleiden lisäämisestä jonoon kerrotaan joitain vaihtoehtoja, joita voit käyttää soittolistan kokoamiseen.

Kun jonossa on kappaleita, niitä voidaan sekoittaa, asettaa toistumaan tai ristihäivytykseen kappaleiden välillä.. Voit muokata jonoa muuttamalla kappaleiden järjestystä tai poistamalla niitä. Jono voidaan myös tallentaa Sonos-soittolistaksi, jos haluat toistaa sen myöhemmin uudelleen.

Näytä nykyinen jono

Valittuna olevan huoneen jonon näkee Sonos-sovelluksen Nyt toistetaan -osiossa.

• Napauta iOS- tai Android-laitteessa Jono-painiketta Nyt toistetaan -ruudun oikeassa yläkulmassa.
  • MacOS- tai Windows-käyttöjärjestelmässä Sonos-sovellus näyttää jonon aina ikkunan keskellä Nyt toistetaan -osion alla.