Lisää musiikkikirjastosi Sonosiin

Sonos voi suoratoistaa musiikkikirjastosi tietokoneelta tai verkkoon liitetyltä tallennuslaitteelta (NAS) paikallisessa verkossasi. Tämä artikkeli auttaa sinua jakamaan musiikkikansiosi verkossa, jotta Sonos pääsee siihen käsiksi, ja näyttää sitten, kuinka lisäät jaetun musiikkikansiosi Sonosiin Sonos-sovelluksen avulla.

Jos olet jo lisännyt musiikkikirjastosi, mutta olet ladannut tai poistanut musiikkia, luonut uusia soittolistoja tai muokannut metatietoja, katso artikkelimme Sonos-musiikkikirjaston päivittäminen.

Jaa musiikkikansiosi verkossa

Jotta Sonos pääsee käsiksi musiikkikirjastoosi, tiedostot on ensin jaettava paikallisessa verkossasi asianmukaisilla käyttöoikeuksilla. Katso alla olevista artikkeleistamme ohjeet musiikkikansion jakamiseen NAS-asemalla tai macOS- tai Windows-käyttöjärjestelmää käyttävällä tietokoneella.

Kun olet jakanut musiikkikansiosi verkossa, sinulla on verkko-osoite, jonka voit antaa Sonosille Sonos-sovelluksen avulla. Esimerkiksi, jos tietokoneen isäntänimi on "MyComputer" ja jaetun kansion nimi on "Music Folder", verkko-osoite näyttäisi tältä:

\\MyComputer\Music Folder

Lisää musiikkikirjastosi Sonos-sovelluksessa

Jakamasi musiikkikansion jälkeen voit lisätä kirjastosi Sonos-järjestelmään käyttämällä mitä tahansa Sonos-sovellusta.

Sonos-sovellukset macOS:lle tai Windowsille

1. Avaa Hallitse-valikko ja valitse Musiikkikirjaston asetukset.
  2. Kohdassa "Omat musiikkikansiot Sonosissa" valitse + (plus) macOS:ssä tai Lisää jos käytät Windowsia.
  3. Valitse Verkkolaite (esim. NAS-asema).
  4. Kirjoita jaetun musiikkikansion verkko-osoite ja valitse Seuraava.
  5. Anna käyttäjänimi ja salasana tilille, jota käytetään musiikkikansion jakamiseen.

Sonos-sovellus iOS:lle tai Androidille

1. Mene Asetukset-valikkoon ja valitse Hallitse järjestelmäsi vieressä.
  2. Valitse Musiikkikirjasto, sitten Lisää jaettu kansio.
  3. Syötä jaetun musiikkikansiosi verkkopolku, käyttäjänimi ja salasana, sitten valitse Lisää.

Sonos S1 Controller -sovellus iOS:lle tai Androidille

1. Asetukset-välilehdeltä valitse Järjestelmä.
  2. Järjestelmäasetusten alla valitse Musiikkikirjasto.
  3. Valitse Musiikkikirjaston asetukset, sitten Lisää jaettu musiikkikansio.
  4. Syötä jaetun musiikkikansiosi verkkopolku, käyttäjänimi ja salasana, sitten valitse Seuraava.

Jos kansio jaettiin onnistuneesti Sonosin kanssa, sovellus näyttää näytön, jossa kerrotaan, että jako on nyt asetettu Sonos-järjestelmääsi. Kun Sonos-järjestelmäsi on indeksoinut musiikkikirjastosi, voit käyttää ja toistaa musiikkikirjastosi kappaleita millä tahansa Sonos-sovelluksella.

Jos näet virheilmoituksen yritettyäsi lisätä musiikkijakoasi, ota yhteyttä Sonos-tukeen ja voimme auttaa jakamisprosessissa.