Lisää musiikkikirjastosi Sonosiin

Sonos antaa suoratoistaa musiikkikirjastoa mistä tahansa tietokoneesta tai verkkoon liitetystä tallennusasemasta Sonos-järjestelmääsi. Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka voit lisätä musiikkikirjastosi Sonos-sovelluksella macOS- tai Windows-käyttöjärjestelmään.

Jos olet jo lisännyt musiikkikirjastosi, mutta olet ladannut tai poistanut musiikkia, luonut uusia soittolistoja tai muokannut metatietoja, tutustu artikkeliin Sonos-musiikkikirjaston päivittäminen.

1. Avaa macOS- tai Windows-käyttöjärjestelmän Sonos-sovellus.
  2. Valitse Hallitse-valikosta kohta Musiikkikirjaston asetukset.
  3. Napsauta + (plus) macOS:llä tai Lisää, jos käytät Windowsia.
  4. Jos käytössäsi on iTunes tai et ole varma, mihin musiikki on tallennettu, valitse Oma musiikkikansio. Jos musiikki ei ole Omassa musiikkikansiossa, valitse sopiva vaihtoehto.
  5. Syötä tietokoneesi salasana, jos sitä pyydetään, ja noudata näytöllä olevia ohjeita musiikkikirjaston lisäämiseksi. Musiikkikirjastosi koosta riippuen hakemiston luonti voi kestää muutaman minuutin.