Päivitä Sonosin musiikkikirjasto

Aina kun teet muutoksia musiikkikirjastoosi, kuten lataat tai poistat musiikkia, luot uusia soittolistoja tai mukautat albumin kuvitusta tai metatietoja, sinun on päivitettävä musiikkikirjaston hakemisto Sonosissa, ennen kuin nämä muutokset näkyvät Sonos-sovelluksessa. Lue artikkelimme musiikkikirjaston lisäämisestä, jos et ole vielä lisännyt kirjastoa Sonosiin.

Päivitä musiikkikirjasto

iOS tai Android

1. Avaa iOS- tai Android -järjestelmille tarkoitettu Sonos-sovellus.
  2. Avaa  Asetukset-välilehti ja valitse Järjestelmä > Musiikkikirjasto > Päivitä musiikkihakemisto nyt.
  3. Napauta kohtaa Skannaa nyt.

macOS tai Windows

1. Avaa macOS- tai Windows-käyttöjärjestelmän Sonos-sovellus.
  2. Avaa Hallitse-valikko ja napsauta kohtaa Päivitä musiikkikirjasto nyt.
  3. Vahvista napsauttamalla Kyllä.

Kirjastosi koosta riippuen musiikkihakemiston päivittämisessä voi kestää useita minuutteja.

Ajoita musiikkikirjaston automaattiset päivitykset

Jos teet usein muutoksia musiikkikirjastoon, voit ajoittaa automaattisia hakemiston päivityksiä. Kun olet ajoittanut päivitykset, Sonos skannaa kirjastossasi tapahtuneet muutokset kerran päivässä määriteltynä ajankohtana.

iOS tai Android

1. Avaa iOS- tai Android-järjestelmän Sonos-sovellus
  2. Avaa  Asetukset-välilehti ja valitse kohta Järjestelmä > Musiikkikirjasto > Ajoita musiikkihakemiston päivitykset.
  3. Napauta kohtaa Musiikkihakemiston päivitysaika ja valitse haluamasi ajankohta päivitykselle.

macOS tai Windows

1. Avaa macOS- tai Windows-käyttöjärjestelmän Sonos-sovellus.
  2. Avaa Hallitse-valikko ja valitse kohta Musiikkikirjaston asetukset.
  3. Valitse Lisäasetukset-välilehti ja valitse Päivitä sisältö joka päivä tähän aikaan -valintaruutu.
  4. Valitse haluamasi kellonaika päivityksen suorittamista varten.

Huomaa, että tietokoneen tai NAS-aseman, johon kirjastosi on tallennettu, on oltava päällä ja hereillä määritettynä aikana, jotta hakemiston päivitys onnistuu.