Säädä linjatulon äänen pakkausta

Tästä artikkelista löytyy tietoja linjatulon äänen pakkauksesta ja sen muuttamisesta Sonos-sovelluksessa. Katso lisätietoja linjatulon asetuksista artikkelistamme, joka käsittelee linjatulon käyttöä.

Linjatulon äänen pakkauksen avulla voit valita, pakkaako Sonos äänen vähentääkseen Sonos-tuotteiden kuormitusta suoratoistoa käytettäessä. Voit muuttaa Sonos-järjestelmän äänen pakkauksen tasoa seuraavasti:

1. Avaa iOS- tai Android -järjestelmille tarkoitettu Sonos-sovellus.
  2. Avaa Asetukset-välilehti ja napauta kohtaa Järjestelmä.
  3. Napauta kohtaa Äänen pakkaus.
  4. Valitse seuraavista vaihtoehdoista.

Sonos esiasettaa järjestelmälle parhaiten sopivan äänen pakkaustason. Voit kuitenkin säätää näitä asetuksia seuraavien ohjeiden avulla:

Pakkausasetus

Kuvaus

Automaattinen

Automaattinen on oletusasetus kaikille linjatulotuotteille ja Sonos suosittelee sen käyttöä. Automaattinen viritys antaa Sonosin vaihtaa pakkaamattoman ja pakatun välillä verkon ja Sonos-järjestelmän suorituskyvyn mukaan.

Pakkaamaton

Pakkaamaton käyttää WAV-muotoa, joka tarjoaa laadukkaampaa ääntä. Pakkaamaton ääni voi aiheuttaa paljon kuormitusta verkkoosi, varsinkin jos sinulla on paljon Sonos-tuotteita. Käytä pakkaamatonta, jos haluat parhaimman äänenlaadun Sonos-järjestelmällesi.

Pakattu

Pakattu käyttää SBC-koodekkia, joka heikentää äänen laatua, mutta rasittaa verkkoasi paljon vähemmän.