Käytä linjatuloa Sonosilla

Tässä artikkelissa on tietoja linjatulosta ja sen käytöstä Sonos-järjestelmässäsi. Linjatulo on joissakin Sonos-tuotteissa käytettävissä oleva äänitulo, jonka avulla voit liittää äänilähdöllä varustetun laitteen (kuten CD-soittimen tai levysoittimen) toistamaan musiikkia Sonos-järjestelmäsi kautta.

Sonos-tuotteet, joissa on linjatuloportti

Valitse seuraavista vaihtoehdoista Sonos-tuote, jota haluat käyttää linjatulon kanssa:

Toista linjatulon kautta

Kun olet liittänyt laitteen Sonos-tuotteen linjatuloporttiin, voit aloittaa toiston linjatulon kautta Sonos Controllerin avulla.

iOS tai Android:

1. Napauta Huoneet-välilehdeltä huonetta tai ryhmää, jonka haluat toistavan linjatulon kautta.
  2. Napauta Selaa-valikosta kohtaa Linjatulo.
  3. Aloita toisto napauttamalla lähdelaitetta.

macOS tai Windows:

1. Napauta Järjestelmä-paneelista huonetta tai ryhmää, jonka haluat toistavan linjatulon kautta.
  2. Napauta Valitse musiikin lähde -paneelista kohtaa Linjatulo.
  3. Aloita toisto napauttamalla lähdelaitetta.

Säädä linjatuloasetuksia ja äänen kompressointia

Lue artikkeleitamme, jotka koskevat linjatulon asetuksia ja äänen pakkausta oppiaksesi määrittämään linjatulon asetukset.