Säädä linjatuloasetuksia

Tästä artikkelista löytyy tietoja linjatuloasetuksista ja niiden muuttamisesta Sonos-sovelluksessa. Katso lisätietoja linjatulon asetuksista artikkelistamme, joka käsittelee linjatulon käyttöä.

Voit muuttaa Sonos-järjestelmän linjatuloasetuksia seuraavia ohjeita noudattamalla:

1. Avaa iOS- tai Android -järjestelmille tarkoitettu Sonos-sovellus.
  2. Avaa Asetukset-välilehti ja napauta kohtaa Järjestelmä.
  3. Valitse tuote, jonka olet yhdistänyt linjatulolaitteeseen.

Voit säätää seuraavia asetuksia tuotteen asetusten linjatulo-osiosta:

Asetus

Kuvaus

Lähteen nimi

Valitse nimi linjatulolaitteelle, jonka yhdistit Sonosiin.

Lähteen taso

Säädä linjatulolähteen tasoa, jos linjatulon äänenvoimakkuuden oletusasetus on liian hiljainen tai vääristynyt.

Ääniviive

Ottaa käyttöön viiveen tuloliitännän ja Sonosin välille. Tämä vähentää ääneen liittyvien ongelmien mahdollisuutta, kun Sonos-tuotteet toistavat linjatuloääntä ryhmässä.

Automaattinen toisto

Toista linjatulon ääntä automaattisesti valitsemalla Automaattisen toiston huone, kun Sonos havaitsee signaalin lähetyksen linjatuloporttiin. Täällä voit valita ryhmitettyjen tuotteiden sisällyttämisen ja asettaa automaattisen toiston äänenvoimakkuuden.

Automaattinen toisto on oletusarvoisesti pois käytöstä.