Arris TG-1682G -yhteensopivuus

Tällä reitittimellä on tunnettu ongelma, joka estää sitä toimimasta Sonosin kanssa. Alla olevien ratkaisujen avulla varmistetaan, että tämä reititin toimii Sonosin kanssa.

Ongelma

Useamman kuin yhden Sonos-tuotteen liittäminen tähän reitittimeen Ethernet-kaapelilla johtaa lähetysmyrskyyn, mikä aiheuttaa verkkoyhteyksien menetystä kaikilla laitteilla.

Ratkaisu

Vaihtoehto 1:

• Kytke vain yksi Sonos-tuote reitittimeen tai verkkokytkimeen.

Vaihtoehto 2: