Vaihda Sonosin langattoman ja kiinteän asennuksen välillä

Sonos-järjestelmäsi voidaan määrittää toimimaan joko langattomalla tai kiinteällä asennuksella. Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka voit vaihtaa kokoonpanosta toiseen. Jos et ole varma, mikä asennus sopii parhaiten järjestelmällesi, katso lisätietoja langattoman ja kiinteän asennuksen valitsemista koskevasta artikkelista.

Vaihda kiinteään asennukseen

Kun yhdistät yhden Sonos-tuotteistasi reitittimeen Ethernet-kaapelilla, järjestelmäsi asennetaan kiinteään kokoonpanoon. Kiinteässä asennuksessa kiinteästi asennettu tuote lähettää erillistä langatonta verkkoa, jota Sonos-tuotteesi käyttävät. Subia, Sub Miniä tai surround-kaiuttimia ei voi käyttää ainoana kaapelilla kytkettynä tuotteena.

1. Varmista, että tuote, jonka aiot yhdistää kiinteästi reitittimeen, on jo lisätty Sonos-järjestelmääsi. Jos tuote on uusi, lisää se ensin järjestelmääsi noudattamalla seuraavan artikkelin ohjeita, joka käsittelee uusien tuotteiden lisäämistä olemassa oleviin järjestelmiin.
  2. Liitä Ethernet-kaapelin toinen pää Sonos-tuotteeseen ja toinen pää reitittimeen. Kuulet napsahduksen, kun kaapeli on täysin kytketty Ethernet-porttiin.
  3. Osa tuotteista voi näkyä Sonos-sovelluksessa ”Ei yhdistetty” -tilassa, ennen kuin ne siirtyvät uuteen Sonos-verkkoon. Odota noin minuutti, jotta kaikki tuotteet näkyvät Järjestelmä-välilehdellä. Jos jokin tuotteista ei yhdisty uudelleen Sonos-sovelluksessa, käynnistä kaikki puuttuvat tuotteet uudelleen ja odota vielä minuutti, että ne käynnistyvät ja muodostavat yhteyden Sonosin langattomaan verkkoon.

Vaihda langattomaan asennukseen

Voit vaihtaa kiinteästä langattomaan kokoonpanoon yhdistämällä Sonos-tuotteesi Wi-Fi-verkkoon.

Sonos S2 -sovellus

1. Avaa iOS:lle tai Androidille tarkoitettu Sonos S2 -sovellus.
  2. Avaa Asetukset-välilehti ja valitse Järjestelmä > Verkko > Hallitse verkkoja.
  3. Yhdistä Sonos Wi-Fi-verkkoon painamalla Päivitä verkkoja ja seuraamalla annettuja ohjeita.
  4. Kun langaton asennus on valmis, irrota Ethernet-kaapeli kaikista reitittimeesi kytketyistä Sonos-tuotteista.

Sonos S1 Controller -sovellus

1. Avaa iOS- tai Android -järjestelmille tarkoitettu Sonos S1 Controller -sovellus.
  2. Avaa Asetukset-välilehti, valitse Järjestelmä > Verkko > Langaton asennus ja syötä Wi-Fi-salasana noudattamalla annettuja ohjeita.
  3. Kun langaton asennus on valmis, irrota Ethernet-kaapeli kaikista reitittimeesi kytketyistä Sonos-tuotteista.

Tarkista, onko Sonos langattomassa vai kiinteässä asennuksessa

Vahvista, että yllä olevat vaiheet onnistuivat lukemalla artikkelimme, joka käsittelee järjestelmän langattoman tai kiinteän asennuksen tarkistamista. Huomaa, että kannettavat Sonos-tuotteet eivät voi muodostaa yhteyttä erilliseen Sonos-verkkoon ja että ne pysyvät yhdistettyinä WiFi-verkkoon kiinteässä asennuksessa.