Bluetooth-ääni pysähtyy tai katkeaa

Tästä artikkelista löytyy yleisiä vianratkaisuja äänihäiriöihin, kun musiikkia toistetaan Sonos-laitteella Bluetoothin kautta. Nämä toimenpiteet koskevat Bluetoothia tukevia Sonos-kaiuttimia, kannettavia kaiuttimia ja kuulokkeita.

Jos sinulla on ongelmia Sonos-tuotteen parittamisessa Bluetooth-laitteen kanssa, katso artikkelimme aiheesta ongelmat Sonosin yhdistämisessä Bluetoothin kautta.

1. Tuo Bluetooth-laite lähemmäs Sonos-tuotettasi

Laitteiden välinen etäisyys vaikuttaa Bluetooth-yhteyden voimakkuuteen. Varmista, että Bluetooth-laite ja Sonos-tuotteesi ovat toisistaan enintään 30 jalan (noin 9 metrin) päässä (tämä luku voi vaihdella ympäristötekijöiden mukaan) varmistaaksesi vahvan yhteyden.

2. Tarkista mobiililaitteesi datayhteys

Varmista, että mobiililaitteellasi on riittävä WiFi- tai matkapuhelindatayhteys, jos käytät musiikin lähteenä suoratoistopalvelua. Voit testata yhteytesi kytkeämällä laitteesi Bluetoothin pois päältä irrottaaksesi sen Sonos-tuotteestasi ja sitten toistamalla musiikin lähdettäsi. Jos se toistuu ongelmitta, yhteytesi on kunnossa.

3. Vähennä langattomia häiriöitä

Siirrä Bluetooth-laitettasi ja Sonos-tuotettasi, jos ne ovat lähellä laitteita tai materiaaleja, jotka voivat häiritä Bluetooth-signaaleja, kuten mikroaaltouuneja, langattomia puhelimia, metallia ja betonia. Voit lukea lisää laitteista ja materiaaleista, jotka voivat häiritä langattomia signaaleja artikkelissamme langattomien häiriöiden vähentämisestä.