Bluetooth-ääni pysähtyy tai katkeaa

Tästä artikkelista löytyy yleisiä vianratkaisuja äänihäiriöihin, kun musiikkia toistetaan Sonos-laitteella Bluetoothin kautta.

Jos sinulla on hankaluuksia tehdä laitepari Sonos-tuotteesta ja Bluetooth-laitteesta, lue artikkelimme koskien ongelmia liitettäessä Sonos Bluetoothin kautta.

1. Siirrä Bluetooth-laite lähemmäksi kannettavaa Sonos-tuotetta.

Laitteiden välinen etäisyys vaikuttaa Bluetoothin kautta käytettävän yhteyden voimakkuuteen. Varmista, että Bluetooth-laite ja kannettava Sonos ovat 10 metrin päässä toisistaan (etäisyys vaihtelee ympäristötekijöiden mukaan) vahvan yhteyden varmistamiseksi.

2. Tarkista mobiililaitteesi datayhteys

Varmista, että mobiililaitteellasi on riittävä WiFi- tai mobiilidatayhteys, jos käytät musiikkilähteenä suoratoistopalvelua. Voit testata yhteyden katkaisemalla laitteesi Bluetooth-yhteyden, jolloin yhteys Sonosiin katkeaa, ja toista sitten musiikkilähteestä. Jos toisto toimii ongelmitta, mobiililaitteen yhteys on kunnossa.

3. Vähennä langattomia häiriöitä

Siirrä Bluetooth-laitteesi ja kannettava Sonos-tuote uuteen paikkaan, jos ne ovat lähellä Bluetooth-signaaleja häiritseviä laitteita tai materiaaleja, kuten mikroaaltouunia, langatonta puhelinta, metallia tai betonia. Lue lisää langattomien signaalien häiriöitä aiheuttavista laitteista ja materiaaleista artikkelistamme, joka käsittelee langattomien häiriöiden vähentämistä.