Laiteparin muodostus Bluetooth-laitteen ja Sonosin välillä ei onnistunut.

Tässä artikkelissa on toimintaohje, jos puhelimesi, tablettisi tai tietokoneesi laiteparin muodostaminen Sonos-tuotteeseen ei onnistu. Laitteesi saattaa antaa Bluetooth-asetuksissa virheilmoituksen, esim. ”Yhteys ei onnistu”, kun se ei onnistu luomaan yhteyttä Sonosin kanssa.

Varmista, että Sonos on Bluetooth-tilassa.

Asennettaessa Sonos ensimmäistä kertaa laitepariksi kannettavan Sonos-tuotteen on oltava Bluetooth-havaintotilassa. Kannettavan Sonos-tuotteen LED-tilavalo vilkkuu sinisenä, kun laite on Bluetooth-havaintotilassa. Ohjeita tämän tekemisen on artikkelissamme Bluetoothin käyttö Sonosissa.

Siirrä Sonos ja Bluetooth-laite lähemmäs toisiaan

Siirrä Bluetooth-laite ja kannettava Sonos-tuote lähemmäs toisiaan varmistaaksesi, että ne saavat yhteyden toisiinsa. Laitteiden välinen etäisyys vaikuttaa Bluetoothin kautta käytettävän yhteyden voimakkuuteen.

Siirrä Sonos ja Bluetooth-laite eri huoneisiin.

Jos arvelet, että jokin häiritsee Bluetooth-signaalia, voit sijoittaa kannettavan Sonos-tuotteen ja Bluetooth-laitteen eri alueille ja yrittää laiteparin muodostamista uudelleen.

Tarkista virtalähde

Kannettava Sonos-tuotteesi ei ole käytettävissä Bluetooth-yhteyttä varten, jos se on lepotilassa tai virta ei ole kytkettynä. Jos kannettavan tuotteesi tilavalo ei pala, napauta virtapainiketta kytkeäksesi virran päälle tai liitä se virtalähteeseen, jos akku on tyhjä.