Laiteparin muodostus Bluetooth-laitteen ja Sonosin välillä ei onnistunut.

Tämä artikkeli käsittelee, mitä tehdä, jos puhelimesi, tablettisi tai tietokoneesi ei voi muodostaa paria Sonos-tuotteesi kanssa Bluetoothin kautta. Laitteesi saattaa näyttää virheilmoituksen, kuten "Yhdistäminen epäonnistui", sen Bluetooth-asetuksissa, kun se ei voi muodostaa onnistunutta yhteyttä Sonosiin.

Varmista, että Sonos on Bluetooth-tilassa

Kun muodostat parin Sonosin kanssa ensimmäistä kertaa, Sonos-tuotteesi on oltava Bluetooth-havaintotilassa. Kannettavan Sonos-tuotteen tilan merkkivalo vilkkuu sinisenä, kun se on Bluetooth-havaintotilassa. Ohjeet tämän tekemiseen löydät artikkelistamme Bluetoothin käyttö Sonosissa.

Vähennä etäisyyttä Sonosin ja Bluetooth-laitteesi välillä

Siirrä Bluetooth-laite ja Sonos-tuote lähemmäs toisiaan varmistaaksesi, että ne saavat yhteyden toisiinsa. Laitteiden välinen etäisyys vaikuttaa Bluetooth-yhteyden voimakkuuteen.

Siirrä Sonos ja Bluetooth-laite eri huoneeseen tai paikkaan

Jos arvelet, että jokin lähellä oleva häiritsee Bluetooth-signaalia, voit siirtää Sonos-tuotteesi ja Bluetooth-laitteesi toiseen paikkaan ja yrittää pariliitosta uudelleen.

Unohda aiemmat Bluetooth-luettelot

Jos yrität muodostaa laiteparin Sonos-tuotteen ja Bluetooth-laitteen välille, johon se on aiemmin yhdistetty, saatat tarvita aiemman Sonos-laitteen luettelon unohtamisen ennen kuin yhteys voidaan muodostaa uudelleen. Tätä varten avaa laitteesi Bluetooth- tai Yhdistetyt laitteet -asetukset, valitse Sonos-tuotteesi luettelosta ja valitse sitten Unohda tai Poista.

Tarkista virtalähde

Sonos-tuotteesi ei ole käytettävissä Bluetooth-yhteyttä varten, jos se on lepotilassa tai virta ei ole kytkettynä. Jos tilavalo ei pala kannettavassa kaiuttimessasi tai kuulokkeissasi, napauta virtapainiketta kytkeäksesi virran päälle tai liitä se virtalähteeseen, jos akku on tyhjä.