Vaihda tai palauta Sonos-tilisi salasana

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka voit palauttaa Sonos-tilisi salasanan, vaikka et tällä hetkellä pysty käyttämään Sonos-tiliäsi.

Jos olet unohtanut salasanasi

Käy osoitteessa https://www.sonos.com/login/passwordreset/ ja luo uusi salasana noudattamalla ohjeita. Katso artikkelimme Sonosin sähköpostiviestien vastaanottamisesta, jos et saanut salasanan palautussähköpostia.


Palauta salasanasi Sonos-sovelluksessa


 Sonos-sovellus

  1. Siirry  Tili-valikkoon.
  2. Valitse Tilin tiedot.
  3. Tilin tiedoissa valitse Palauta salasana.


 Sonos S1 Controller

  1.  Asetukset-välilehdeltä valitse Tili.
  2. Kohdassa Hallitse valitse Palauta salasana.

Salasanavaatimukset

  • Vähintään 8 merkkiä
  • Ei yleisiä salasanoja
  • Aiemmin käytettyjä salasanoja ei voi käyttää

Tarvitsetko vielä apua?

Teknikkomme voivat auttaa puhelimen tai live-keskustelun avulla. Voit myös kysyä kysymyksiä ja etsiä vastauksia muilta Sonos-yhteisön Sonos-omistajilta.