En saa sähköpostia Sonosilta

Saat meiltä sähköpostiviestin, kun rekisteröit Sonos-järjestelmän tai nollaat Sonos-salasanasi. Tässä artikkelissa kerrotaan, mitä voit tehdä, jos et vastaanota sähköposteja Sonosilta.

Tarkista Saapuneet-kansio

Etsi hakusanalla "Sonos" nähdäksesi, löytyykö mitään. Tarkista roskakori- ja roskapostikansiot.

Tarkista annettu sähköpostiosoite

Varmista, että antamasi sähköpostiosoite oli oikein. Tarkista rekisteröity sähköpostiosoitteesi Sonos-sovelluksesta.

Lähetä sähköposti uudelleen

Jos nollaat Sonos-salasanasi, käy uudelleen läpi salasanan palautuksen toimenpiteet saadaksesi uuden sähköpostiviestin.

Ota yhteyttä

Jos et edelleenkään saa sähköpostia, vaikka olet tarkistanut yllä olevat asiat, voimme auttaa sinua palauttamaan tilisi tai salasanasi.