Vaihda Sonos-järjestelmän langaton kanava

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka vaihdat Sonos-järjestelmän langattoman kanavan.

SonosNet-kanava on saatavilla, jos vähintään yksi Sonos-tuote on yhdistetty verkkoon Ethernet-kaapelilla. Jos kaikki Sonos-tuotteesi on yhdistetty WiFi-verkkoon, SonosNet-kanava näkyy harmaana Sonos-sovelluksessa eikä sitä voi vaihtaa.

iOS tai Android

1. Avaa  Asetukset-välilehti ja valitse Järjestelmä > Verkko > SonosNet-kanava.
  2. Muuta langattoman kanavan arvoksi 1, 6 tai 11.

Langattoman kanavan vaihtaminen on vianmääritysvaihe langattomien häiriöiden vähentämiseksi. Jos vaihdat langatonta kanavaa ongelman ratkaisemiseksi, yritä käyttää Sonos-järjestelmääsi kaikilla kolmella kanavalla saadaksesi selville, mikä toimii parhaiten. Suosittelemme Sonosin käyttöä langattomalla kanavalla, joka ei ole langattoman reitittimen käytössä.