Sonos Moven lataaminen

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka Sonos Move ladataan latausalustalla ja kolmansien osapuolten USB-C-kaapeleilla.

Kun MOVE on laturissa tai kytkettynä verkkovirtaan, etupuolen LED-valo palaa oranssina ilmaisten, että lataus on käynnissä. Noin 10 sekunnin kuluttua valo sammuu, mutta Move latautuu edelleen.

Tarkista Moven akkutaso.

Avaa Sonos-sovellus ja etsi Moven nimi  Järjestelmä-välilehdestä (Huoneet-välilehdestä, jos käytät S1 Controller -sovellusta) nähdäksesi Moven akun varaustason.

Latausalustan käyttö

Aseta Move latausalustalle niin, että latausliittimet menevät limittäin ja koskettavat toisiaan. Varmista, että Moven latausliittimet ovat täysin kuivat ja puhtaat, ennen kuin asetat sen latausalustalle. Latausalusta on tarkoitettu käytettäväksi ainoastaan sisätiloissa.

Moven akku latautuu täyteen noin kahdessa tunnissa, kun se ladataan latausalustalla.

USB-C PD -laturin käyttö

Moven USB-C-portti sijaitsee kaiuttimen takana latausliittimien yläpuolella. Varmista, että USB-C-kaapeli on kytketty kunnolla Move-laitteeseen ja virtalähteeseen. Virtasovittimella tulee käyttää 45 watin USB-C PD -laturia, jonka lähtöarvot ovat vähintään 45 W (20 V/2,25 A tai 15 V/3 A). Voit käyttää myös 36 watin laturia, jonka lähtöarvot ovat vähintään 12 V / 3 A tai 15 V / 2,4 A, mutta tällöin latausnopeus heikkenee.

Akunkesto

Moven akku kestää yhtäjaksoista toistoa jopa 11 tuntia. Tauotus, äänenvoimakkuuden taso, Bluetooth-yhteys, altistuminen korkeille lämpötiloille sekä muut tekijät vaikuttavat akun kestoon. Irrotettuna latausalustasta ja valmiustilassa akunkesto on noin 120 tuntia.

Akun käyttöikä (käytön mukaan)

Akun käyttöikä on noin kolme vuotta tai 900 latausta, minkä jälkeen voit ostaa vara-akun. Jos jätät Moven lataustelakkaan pitkäksi aikaa, se ei vaikuta akun käyttöikään.