Sonos-LED-valot

Tämä artikkeli käsittelee Sonos-tuotteissa näkyvien valojen eri värien ja kuvioiden merkityksiä.

Tilan merkkivalo

Tilan merkkivalo sijaitsee Sonos-tuotteen edessä tai yläosassa, yleensä kosketussäädinten tai painikkeiden lähellä.

Yhtäjaksoinen valkoinen

Sonos-tuotteen akku on ladattu täyteen, ja tuote toimii oikein.

Jos Sonos-tuotteessa palaa yhtäjaksoinen valkoinen valo, mutta tuotetta ei näy Sonos-sovelluksessa, noudata kohdassa Tuotteita puuttuu Sonos-sovelluksesta annettuja ohjeita.

Ei valoa

Sonos-tuotteeseen ei ole kytketty virtaa. Varmista, että virtakaapeli on työnnetty oikein Sonos-tuotteeseen ja toimivaan pistorasiaan. Jos sinulla on kannettava Sonos-kaiutin, kytke se uudelleen päälle virtapainikkeesta tai asettamalla se latausalustalle.

Tilan merkkivalo voidaan myös ottaa pois käytöstä Sonos-sovelluksesta. Jos Sonos-tuote toimii oikein ja näkyy Sonos-sovelluksessa, voit ottaa tilan merkkivalon käyttöön tai pois käytöstä Asetukset-välilehdestä. Sonos Arcin ja Arc SL:n LED-valo on oletusarvoisesti pois käytöstä.

Vilkkuva valkoinen

Sonos-tuote käynnistyy, kun se kytketään virtalähteeseen. Tilan merkkivalo vilkkuu valkoisena myös silloin, kun tuote odottaa yhteyden muodostamista verkkoon.

Yhtäjaksoinen vihreä

Sonos-tuote on mykistetty. Voit lisätä äänenvoimakkuutta Sonos-sovelluksella tai tuotteen äänenvoimakkuuden säätimillä.

Vilkkuva vihreä

Sonos-tuote on päällä ja valmis asennettavaksi. Sitä ei ole vielä määritetty tai liitetty Sonos-järjestelmään.

Jos Sonos-tuote ei ole aivan uusi, vilkkuva vihreä valo tarkoittaa, että tuote on palautettu tehdasasetuksiin ja että se on valmis asennettavaksi.

Hitaasti vilkkuva vihreä

Tämä valo näkyy kotiteatterin surround-kaiuttimissa, jotka on poistettu käytöstä Sonos-sovelluksen avulla.

Voit aktivoida kotiteatterisi surround-kaiuttimet uudelleen Sonos-sovelluksen (iOS tai Android)  Asetukset-välilehdellä. Siirry kohtaan Järjestelmä, valitse kotiteatterituotteesi luettelosta, ja napauta sitten Surround-ääni ja aktivoi Surround-kaiuttimet uudelleen.

Yhtäjaksoinen oranssi

Asennuksen aikana yhtäjaksoinen oranssi valo tarkoittaa, että Sonos-tuote ei voinut suorittaa asennusprosessia loppuun. Voit poistaa tämän tilan käynnistämällä Sonos-tuotteen uudelleen.

Yhtäjaksoinen oranssi valo voi myös tarkoittaa, että Sonos-tuote ylikuumenee. Sammuta Sonos-tuote ja anna sen jäähtyä, ennen kuin yrität käynnistämistä uudelleen. Jos valo palaa edelleen yhtäjaksoisena oranssina, ota yhteyttä Sonos-tukeen.

Vilkkuva oranssi

Asennuksen aikana tilan merkkivalo vilkkuu oranssina, kun Sonos-tuote muodostaa yhteyttä.

Tilan merkkivalo voi vilkkua nopeasti oranssina, kun painat Sonos-tuotteen toisto-/taukopainiketta. Tämä tarkoittaa, että toistojonossa ei ole mitään tai mitään ei ole äskettäin toistettu. Jos näin tapahtuu, aloita sisällön toisto Sonos-sovelluksella.

Vilkkuva punainen

Uudessa (tai tehdasasetuksiin palautetussa) Sonos-tuotteessa näkyy vilkkuva punainen valo, jos sitä ei asenneta 30 minuutin kuluessa virran kytkemisestä. Voit poistaa tämän tilan käynnistämällä Sonos-tuotteen uudelleen.

Yhtäjaksoinen sininen

Kannettava Sonos-tuote on yhdistänyt laitteeseen Bluetooth-tilassa. Huomaa, että valo pysyy yhtäjaksoisena sinisenä, jos Sonos-tuotteen yhteys laitteeseen katkeaa.

Vilkkuva punainen, valkoinen, oranssi ja vihreä

Sonos-tuote on laitteiston diagnostiikkatilassa. Voit poistaa tämän tilan painamalla tuotteen Liitä-painiketta. Jos tuotteessa ei ole Liitä-painiketta, voit sen sijaan painaa toisto/taukopainiketta tai Mykistä-painiketta.

Mikrofonin valo

Mikrofoneilla varustetuissa Sonos-tuotteissa on valkoinen LED-mikrofonivalo, joka ilmaisee, onko mikrofoni päällä vai ei.

Ei valoa

Sonos-tuotteen mikrofoni on otettu pois käytöstä. Ääniavustajat ja automaattinen Trueplay™ eivät ole käytössä.

Yhtäjaksoinen valkoinen

Mikrofoni on käytössä.

Akkuvalo

Kannettavissa Sonos-tuotteissa on akkuvalo, joka näyttää latauksen ja akun tilan.

Yhtäjaksoinen oranssi

Kannettava Sonos-tuote latautuu. Valo palaa kymmenen sekunnin ajan sen jälkeen, kun kannettava Sonos-tuote kytketään virtalähteeseen. Tuote jatkaa latausta, kun valo sammuu.

Vilkkuva oranssi

Kannettavan Sonos-tuotteen akun taso on matala (alle 15 %).

Langattoman Roam-laturin valo

Vilkkuva oranssi

Langaton Roam-laturi näyttää vilkkuvaa oranssia valoa, kun se on vikatilassa. Jos näet langattoman laturin valon vilkkuvan oranssina, ota yhteyttä Sonos-tukeen.