Sonos-LED-valot

Tämä artikkeli käsittelee Sonos-tuotteissa näkyvien valojen eri värien ja kuvioiden merkityksiä.

Tilan merkkivalo

Tilan merkkivalo sijaitsee Sonos-tuotteen edessä tai yläosassa, yleensä kosketussäädinten tai painikkeiden lähellä.

Ei valoa

Sonos-tuotteeseen ei ole kytketty virtaa. Varmista, että virtakaapeli on työnnetty oikein Sonos-tuotteeseen ja toimivaan pistorasiaan. Jos sinulla on kannettava Sonos-kaiutin, kytke se uudelleen päälle virtapainikkeesta tai asettamalla se latausalustalle.

Tilan merkkivalo voidaan myös ottaa pois käytöstä Sonos-sovelluksesta. Jos Sonos-tuote toimii oikein ja näkyy Sonos-sovelluksessa, voit ottaa tilan merkkivalon käyttöön tai pois käytöstä Asetukset-välilehdestä. Joissain Sonos-kotiteatterikaiuttimissa LED on oletusarvoisesti pois käytöstä.

Vilkkuva valkoinen

Sonos-tuote käynnistyy, kun se kytketään virtalähteeseen. Tilan merkkivalo vilkkuu valkoisena myös silloin, kun tuote odottaa yhteyden muodostamista verkkoon.

Yhtäjaksoinen vihreä

Sonos-tuote on mykistetty. Voit lisätä äänenvoimakkuutta Sonos-sovelluksella tai tuotteen äänenvoimakkuuden säätimillä.

Vilkkuva vihreä

Sonos-tuote on päällä ja valmis asennettavaksi. Sitä ei ole vielä määritetty tai liitetty Sonos-järjestelmään.

Jos Sonos-tuote ei ole aivan uusi, vilkkuva vihreä valo tarkoittaa, että tuote on palautettu tehdasasetuksiin ja että se on valmis asennettavaksi.

Hitaasti vilkkuva vihreä

Tämä valo näkyy kotiteatterin surround-kaiuttimissa, jotka on poistettu käytöstä Sonos-sovelluksen avulla.

Voit aktivoida kotiteatterisi surround-kaiuttimet uudelleen Sonos-sovelluksen (iOS tai Android)  Asetukset-välilehdellä. Siirry kohtaan Järjestelmä, valitse kotiteatterituotteesi luettelosta, ja napauta sitten Surround-ääni ja aktivoi Surround-kaiuttimet uudelleen.

Yhtäjaksoinen oranssi

Asennuksen aikana yhtäjaksoinen oranssi valo tarkoittaa, että Sonos-tuote ei voinut suorittaa asennusprosessia loppuun. Voit poistaa tämän tilan käynnistämällä Sonos-tuotteen uudelleen.

Yhtäjaksoinen oranssi valo voi myös tarkoittaa, että Sonos-tuote ylikuumenee. Sammuta Sonos-tuote ja anna sen jäähtyä, ennen kuin yrität käynnistämistä uudelleen. Jos valo palaa edelleen yhtäjaksoisena oranssina, ota yhteyttä Sonos-tukeen.

Vilkkuva oranssi

Asennuksen aikana tilan merkkivalo vilkkuu oranssina, kun Sonos-tuote muodostaa yhteyttä.

Tilan merkkivalo voi vilkkua nopeasti oranssina, kun painat Sonos-tuotteen toisto-/taukopainiketta. Tämä tarkoittaa, että toistojonossa ei ole mitään tai mitään ei ole äskettäin toistettu. Jos näin tapahtuu, aloita sisällön toisto Sonos-sovelluksella.

Vilkkuva punainen

Uudessa (tai tehdasasetuksiin palautetussa) Sonos-tuotteessa näkyy vilkkuva punainen valo, jos sitä ei asenneta 30 minuutin kuluessa virran kytkemisestä. Voit poistaa tämän tilan käynnistämällä Sonos-tuotteen uudelleen.

Yhtäjaksoinen sininen

Kannettava Sonos-tuote on yhdistänyt laitteeseen Bluetooth-tilassa. Huomaa, että valo pysyy yhtäjaksoisena sinisenä, jos Sonos-tuotteen yhteys laitteeseen katkeaa.

Vilkkuva punainen, valkoinen, oranssi ja vihreä

Sonos-tuote on laitteiston diagnostiikkatilassa. Voit poistaa tämän tilan painamalla tuotteen Liitä-painiketta. Jos tuotteessa ei ole Liitä-painiketta, voit sen sijaan painaa toisto/taukopainiketta tai Mykistä-painiketta.

Mikrofonin valo

Mikrofoneilla varustetuissa Sonos-tuotteissa on valkoinen LED-mikrofonivalo, joka ilmaisee, onko mikrofoni päällä vai ei.

Ei valoa

Sonos-tuotteen mikrofoni on otettu pois käytöstä. Ääniavustajat ja automaattinen Trueplay™ eivät ole käytössä.

Yhtäjaksoinen valkoinen

Mikrofoni on käytössä.

Puhepalveluiden valo

Sonos-tuotteista, joissa on puhepalvelupainike, voi ottaa lisätyt puhepalvelut käyttöön tai pois käytöstä. Puhepalveluiden painikkeen yläpuolella oleva valo ilmaisee, ovatko puhepalvelut käytössä vai pois käytöstä.

Ei valoa

Puhepalvelut ovat pois käytöstä tai niitä ei ole lisätty tähän Sonos-tuotteeseen.

Yhtäjaksoinen valkoinen

Puhepalvelut ovat käytössä, ja voit hallita Sonosia tällä tuotteella äänelläsi.

Akkuvalo

Kannettavissa Sonos-tuotteissa on akkuvalo, joka näyttää latauksen ja akun tilan.

Yhtäjaksoinen oranssi

Kannettava Sonos-tuote latautuu. Valo palaa kymmenen sekunnin ajan sen jälkeen, kun kannettava Sonos-tuote kytketään virtalähteeseen. Tuote jatkaa latausta, kun valo sammuu.

Vilkkuva oranssi

Kannettavan Sonos-tuotteen akun varaustaso on matala:

• Move, Roam ja Roam SL: Akun varaus on alle 15 %
  • Move 2: Akun varaus on alle 6 %.

Langattoman Roam-laturin valo

Vilkkuva punainen

Roamin langaton laturi näyttää vilkkuvaa punaista valoa, kun se on vikatilassa. Jos näet langattoman laturin valon vilkkuvan punaisena, ota yhteyttä Sonos-tukeen.