Tietokonetta ei löytynyt -virhe musiikkikirjastoa käytettäessä

Tämä virhe voi ilmetä, kun Sonos ei löydä musiikkikirjastoa isännöivää tietokonetta tai laitetta. Nämä vaiheet koskevat myös ”Yhteyttä ei voitu muodostaa" -virhettä, jossa virhe sisältää sen tietokoneen tai laitteen nimen, johon Sonos yrittää muodostaa yhteyttä. Alla on joitain yleisiä toimenpiteitä tämän virheen ratkaisemiseksi.

Varmista, että PC:hen, Maciin tai NAS-asemaan on kytketty virta

Jos tietokone tai NAS-asema on sammutettu tai lepotilassa, Sonos ei voi käyttää musiikkikirjaston tiedostoja. Jos musiikin toistaminen keskeytetään, koska tietokone menee lepotilaan, voit säätää sen lepotila-asetuksia. Windows PC:llä nämä asetukset löytyvät kohdasta Asetukset > Järjestelmä > Virta ja akku. MacOS:lla asetukset löytyvät kohdasta Järjestelmäasetukset > Akku tai Energiansäästö.

Määritä palomuuri

Jos tietokoneessasi on tietoturvaohjelmisto, jossa on palomuuri, se saattaa estää musiikkitiedostojen jakamisen Sonosin kanssa. Katso lisätietoja artikkelista palomuurin määrittäminen.

Määritä Macin tiedostojen jakamisasetukset

Jos käytät macOSia, ota Tiedostojen jakaminen pois käytöstä siirtymällä kohtaan Järjestelmäasetukset > Yleistä > Jakaminen. Ota Tiedostojen jakaminen pois käytöstä ja yritä lisätä musiikkikirjasto uudelleen.

Tarkista tietokoneesi WiFi-yhteys

Jos käytät musiikkikirjastoa PC:n tai Macin kautta ja sen langaton yhteys on heikko, saatat kokea äänen toiston keskeytyksiä tai nähdä virheilmoituksia, kun yrität lisätä tai toistaa musiikkia.

Varmista, että tietokoneella on vahva WiFi-yhteys tai että se on kytketty kotisi verkkoon Ethernet-kaapelilla. Jos tietokone on kytketty reitittimeen johdolla, ota WiFi-yhteys pois käytöstä.