Määritä palomuuri toimimaan Sonosin kanssa

Tässä artikkelissa kuvataan, kuinka tietokoneen palomuuriohjelmisto määritetään oikein Sonosin kanssa käyttöä varten. Määrittämätön palomuuri voi aiheuttaa ongelmia Sonos-kaiuttimissasi, musiikkikirjastossasi tai muissa toiminnoissa, kuten rekisteröinnissä tai järjestelmäpäivityksissä.

Muuta palomuuriasetuksia

Valitse palomuuri alla olevasta luettelosta nähdäksesi tarkat määritysvaiheet.

Windows 10
macOS 10.11 ja uudemmat
Kaspersky Internet/Total Security

McAfee Total Protection
Norton 360

Jos palomuuriasi ei ole luettelossa, tee nämä muutokset palomuuriasetuksissa ja käynnistä sitten Sonos-sovellus uudelleen. Jos tarvitset apua näiden vaihtoehtojen löytämisessä, ota yhteyttä palomuurin valmistajaan.

• Aseta verkko- tai profiilityypiksi Yksityinen, Koti, tai Luotettava.
  • Aseta ohjelman tai sovelluksen säännöissä Sonos-sovelluksen käyttöoikeudeksi Sallittu.

Sonosin käyttämät palomuurit

Useimmat palomuurit, etenkin palomuuri- ja viruksentorjuntaohjelmat, toimivat Sonosin kanssa ilman eristyismäärityksiä. Jos palomuuri on määritettävä manuaalisesti, varmista, että alla olevat porttinumerot hyväksyvät Sonos-tuotteidesi IP-osoitteet ja että tuleva käyttö on sallittu Sonos-sovelluksessa.

Portti (TCP)

Käytetään

80 ja 443

Musiikkipalvelut, radio ja Sonos-tili

445 ja 3445

Musiikkikirjasto

1400, 3400, 3401 ja 3500

Sonos-sovelluksen hallinta

Spotify Connect

Järjestelmäpäivitykset

Port (UDP)

Käytetään

Musiikkikirjasto

1900 ja 1901

Sonos-sovelluksen hallinta

2869, 10243 ja 10280–10284

Windows–median jakaminen

Spotify Connect

Sonos-asennus