Määritä STP-asetukset toimimaan Sonosin kanssa

Sonos käyttää Spanning Tree Protocol (STP) -protokollaa ylläpitääkseen järjestelmässäsi olevien tuotteiden välistä tiedonsiirtoa langallisessa asennuksessa. Tässä artikkelissa on suositellut STP-asetukset hallituille verkkokytkimille sen varmistamiseksi, että Sonos toimii verkossa.

Näiden asetusten nimet voivat vaihdella eri laitteissa. Lisätietoja saat verkkolaitteesi valmistajalta.

Yleiset asetukset

Spanning Tree -vaihe

Ota käyttöön

STP-toiminta-vaihe

Ota käyttöön

BPDU-käsittely

Ylivuoto

Polun hinnan oletusarvot

Lyhyt

Silta-asetukset

Prioriteetti

4096

Tervehdysaika

2

Maksimiaika

20

Lähtevä viive

15

STP-liitäntäasetukset (jokaiselle Sonos-tuotteeseen liitetylle portille)

STP

Ota käyttöön

Edge-portti

Automaattinen

Root-suoja

Ota pois käytöstä

BDPU-suoja

Ota pois käytöstä

BPDU-käsittely

Käytä yleisiä asetuksia

Polun hinta

Käyttäjän suunnittelema 10 (Aseta portit, joita ei ole liitetty Sonos-tuotteisiin, arvoon ”oletusasetus”)

Prioriteetti

128

Multicast-asetukset

Bridge Multicast -suodatuksen tila

Ota käyttöön VLAN ID: tunnuksesi (esim. 1 IPv4 / v6:n edelleenlähetystapa: MAC-ryhmän osoite IGMP)