Liitä useisiin Sonos-järjestelmiin

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit yhdistää mobiililaitteesi toiseen, eri paikassa sijaitsevaan Sonos-järjestelmään. Kun liityt toiseen Sonos-järjestelmään sovelluksessa, se kytkeytyy automaattisesti, kun siirryt paikasta toiseen, joten voit nauttia Sonosista kotonasi tai ystävän tai perheenjäsenen kotona.

iOS- tai Android-järjestelmälle tarkoitettu Sonos S2 -sovellus

1. Yhdistä laite WiFi-verkkoon, johon Sonos on yhdistetty.
  2. Avaa Sonos-sovellus.
  3. Napauta kohtaa Yhdistä, kun sinua kehotetaan hallitsemaan lähellä olevaa Sonos-järjestelmää.
    • Jos et saa tätä kehotetta, avaa  Asetukset-välilehti ja napauta kohtaa Liity läheiseen järjestelmään.
    • Jos tässä verkossa on useampi kuin yksi Sonos-järjestelmä, sinua kehotetaan painamaan ja vapauttamaan lähimmän Sonos-kaiuttimen Liity-painike.
  4. Muodosta yhteys Sonos-järjestelmään alla olevien ohjeiden mukaisesti.

iOS- tai Android-järjestelmälle tarkoitettu Sonos S1 -sovellus

1. Yhdistä laite WiFi-verkkoon, johon Sonos on yhdistetty.
  2. Avaa Sonos-sovellus.
  3. Kun näet näytön yläosassa viestin ”Sonos löytynyt”, napauta kohtaa Yhdistä.
  4. Napauta kohtaa Yhdistetään.
    • Jos tässä verkossa on useampi kuin yksi Sonos-järjestelmä, sinua kehotetaan painamaan ja vapauttamaan lähimmän Sonos-kaiuttimen Liity-painike.
  5. Kun näet viestin ”Yhdistetty Sonos-järjestelmään”, valitse Valmis.

MacOS- tai Windows-järjestelmälle tarkoitettu Sonos S1 ja S2 -sovellus

1. Yhdistä laite WiFi-verkkoon, johon Sonos on yhdistetty.
  2. Avaa Sonos-sovellus.
  3. Napauta kohtaa Yhdistetään, kun näet viestin ”Löysimme Sonosin verkostasi”.
  4. Muodosta yhteys Sonos-järjestelmään alla olevien ohjeiden mukaisesti.

Nyt kun Sonos-sovellus on yhdistetty useisiin järjestelmiin, se tunnistaa ne automaattisesti, kun mobiililaitteesi muodostaa yhteyden niihin WiFi-verkkoihin, joita järjestelmät käyttävät. Jos haluat estää automaattisen yhteyden muodostamisen järjestelmään, lue oppaastamme lisää siitä, kuinka järjestelmä unohdetaan Sonos-sovelluksesta.