Unohda järjestelmä Sonos-sovelluksesta

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka Sonos-sovellusta käsketään unohtamaan järjestelmän, jos mobiililaitteesi tai tietokoneesi on yhdistetty useisiin järjestelmiin. Tämä tehdään yleisimmin silloin, kun halutaan liittää laite toiseen Sonos-järjestelmään.

Nämä vaihtoehdot eivät ole käytettävissä, jos laitteesi on ylipäänsä ollut yhdistettynä vain yhteen järjestelmään. Jos näin on, voit silti unohtaa järjestelmän seuraamalla ohjeita, kuinka Sonos-sovellus palautetaan tehdasasetuksiin.

iOS tai Android

1. Avaa Asetukset-välilehti ja napauta kohtaa Järjestelmä > Unohda nykyinen Sonos-järjestelmä.
  2. Sulje ja avaa Sonos-sovellus uudelleen.

Mac tai PC

1. Napsauta Ohje-valikkoa.
  2. Valitse Unohda nykyinen Sonos-järjestelmä.