Ohjaa Sonos-kotiteatteriasi television kaukosäätimellä

• Mobiililaite vaaditaan

Käyttäessäsi Sonos-tuotteita, jotka on yhdistetty järjestelmään optisen kaapelin tai Sonosin optisen audiosovittimen avulla, sinun on yhdistettävä kaukosäädin manuaalisesti televisioosi ohjataksesi Sonos-kotiteatterin äänenvoimakkuutta. Jos Sonos-kotiteatterisi on yhdistetty HDMI-ARC:n välityksellä, television kaukosäädin toimii automaattisesti eikä vaadi mitään yhdistämistä Sonosin ohjaamiseksi.

Tämän prosessin aikana Sonos-sovellus opastaa sinua määrittämään Sonos-kotiteatterijärjestelmän. Noudata tässä artikkelissa kerrottuja vaiheita yhdistääksesi uuden kaukosäätimen olemassa olevaan kotiteatterijärjestelmään, tai jos olet valinnut television kaukosäätimen yhdistämisen alkuasetusten yhteydessä.

1. Avaa iOS- tai Android-järjestelmälle tarkoitettu Sonos-sovellus.
  2. Avaa  Asetukset-välilehti ja valitse Järjestelmä.
  3. Valitse huone, jossa Sonos-kotiteatterituote sijaitsee.
  4. Kohdassa Kotiteatteri, paina Kaukosäätimen Asennus.
  5. Määritä uusi kotiteatteria ohjaava kaukosäädin noudattamalla sovelluksen ohjeita.

Lisätiedot

• Jos TV:n kaukosäädin ei saa yhteyttä laitteeseen tai jos sillä ei voi säätää äänenvoimakkuutta yhteyden liittämisen jälkeen, lue artikkelimme Sonos ei löydä TV:n kaukosäädintä.

• Vain yhtä kaukosäädintä voidaan käyttää kerrallaan Sonos-kotiteatterikaiuttimen ohjaamiseen.