Ota television kaiuttimet pois käytöstä

Tässä artikkelissa esitetään yleiset vaiheet television kaiuttimien ottamiseksi pois käytöstä. Suosittelemme television sisäänrakennettujen kaiuttimien ottamista pois käytöstä parhaan äänikokemuksen saavuttamiseksi, kun käytät Sonos-kotiteatterikaiutinta.

1. Avaa television Asetukset-valikko.
  2. Avaa Ääni- tai Audio-valikko ja etsi asetus, joka ohjaa television kaiuttimia.
  3. Valitse Pois tai ota TV:n sisäiset kaiuttimet pois käytöstä Ulkoista äänijärjestelmää käyttämällä.
    • Jos tämä vaihtoehto ei ole käytettävissä, vaihda television äänilähdöksi Ulkoinen kaiutin tai Äänijärjestelmä.

Jos et löydä näitä asetuksia, lisäohjeita saat television käyttöoppaasta tai valmistajalta.

Joissakin TV-malleissa ei ehkä ole asetusta, jolla sisäiset kaiuttimet voidaan ottaa pois käytöstä. Jos näin on, laske television äänenvoimakkuus nollaan ilman, että käytät mykistyspainiketta. Käytä vain Sonos-sovelluksen tai kotiteatterikaiuttimen äänenvoimakkuuspainikkeita äänenvoimakkuuden muuttamiseen. Voit myös ohjelmoida toisen kaukosäätimen, joka ei ole muodosta laiteparia televisiosi kanssa.