Päivitä Sonos-järjestelmä S2:sta takaisin S1:een

• Mobiililaite vaaditaan

Jotkut Sonos-tuotteet on päivitettävä takaisin S1:een, ennen kuin ne voidaan lisätä S1-järjestelmään. Sonos S1 Controller -sovellus ilmoittaa, jos asentamasi tuote on päivitettävä takaisin ennen sen lisäämistä S1-järjestelmään. Tässä artikkelissa opastetaan ohjelmiston päivityksessä aikaisempaan versioon.

Jos et ole varma, voiko Sonos-tuotteen päivittää takaisin S1:een, katso artikkelistamme yhteensopivuus, onko tuote mainittu kohdassa ”Toimii kaikkien Sonos-sovellusten kanssa”.

Ennen kuin aloitat

• Lataa Sonos S2 -sovellus, joka on tarkoitettu iOS- tai Android-järjestelmälle. Jos olet jo ladannut S2-sovelluksen, varmista, että se on päivitetty uusimpaan versioon. S2-sovellus vaaditaan tuotteen päivittämiseksi aikaisempaan versioon.

Jos hallinnoit Sonosia vain S1 Controller -sovelluksella

1. Varmista, että Sonos-tuote, jonka haluat päivittää aikaisempaan versioon, on palautettu tehdasasetuksiin. Tehdasasetuksiin palautetun Sonos-tuotteen tilan merkkivalo vilkkuu vihreänä.
  2. Lataa ja avaa iOS- tai Android -järjestelmille tarkoitettu Sonos S2 -sovellus.
  3. Kun sovellus antaa vaihtoehdoiksi ”Asennus” tai ”Liity järjestelmään”, napauta ruudun alareunasta kohtaa Lisää vaihtoehtoja.
  4. Napauta kohtaa Päivitä tuote takaisin S1:een.
  5. Sovellus havaitsee lähellä olevan tuotteen. Noudata ohjeita tuotteen ohjelmiston päivittämiseksi takaisin S1:een.
  6. Kun ohjelmisto on päivitetty takaisin aikaisempaan versioon, sulje S2-sovellus ja avaa iOS- tai Android -järjestelmille tarkoitettu Sonos S1 Controller -sovellus ja lisää tuote S1-järjestelmään.

Jos hallinnoit Sonosia sekä S1- että S2-sovelluksella

1. Varmista, että Sonos-tuote, jonka haluat päivittää aikaisempaan versioon, on palautettu tehdasasetuksiin. Tehdasasetuksiin palautetun Sonos-tuotteen tilan merkkivalo vilkkuu vihreänä.
  2. Avaa iOS- tai Android -järjestelmille tarkoitettu Sonos S2 -sovellus. Jos sinua pyydetään lisäämään Sonos-tuote, jonka olet juuri palauttanut tehdasasetuksiin, sulje ponnahdusikkuna.
  3. Avaa Asetukset-välilehti ja napauta kohtaa Tuki.
  4. Napauta kohtaa Päivitä tuote takaisin S1:een.
  5. Sovellus havaitsee lähellä olevan tuotteen. Noudata ohjeita tuotteen ohjelmiston päivittämiseksi takaisin S1:een.
  6. Kun ohjelmisto on päivitetty takaisin aikaisempaan versioon, sulje kaikki ponnahdusikkunat, joissa pyydetään asentamaan takaisinpäivitetty tuote.
  7. Sulje S2-sovellus ja avaa iOS- tai Android -järjestelmille tarkoitettu Sonos S1 Controller -sovellus, ja lisää tuote S1-järjestelmään.