Palauta Sonos-tuotteen tehdasasetukset

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka palautat Sonos-tuotteen tehdasasetukset. Jos yrität käynnistää uudelleen Sonos-tuotteen, lue uudelleenkäynnistyksen ohjeet Sonos-tuotteiden uudelleenkäynnistystä käsittelevästä artikkelistamme.

Tällä prosessilla poistetaan rekisteröintitiedot, Oma Sonos -kohtaan tallennettu sisältö ja Sonos-tuotteen musiikkipalvelut. Tämä tehdään yleensä ennen kuin omistajuus siirretään toiselle henkilölle. Sonos-sovellus saattaa myös suositella, että suoritat tämän prosessin, jos sovellus ei löydä tuotettasi asennuksen aikana. Jos haluat poistaa tiedot useista eri Sonos-tuotteista, sinun on suoritettava nämä vaiheet joka tuotteella.

Kaikkien järjestelmässä olevien tuotteiden tehdasasetusten palauttaminen poistaa järjestelmän tiedot pysyvästi. Niitä ei voida palauttaa.

Emme suosittele Sonos-tuotteen tehdasasetusten palauttamista vianmäärityksessä.

Sonos Era 100 ja Era 300

1. Irrota virtajohto.
  2. Paina ja pidä  Bluetooth-painiketta painettuna, kun kytket virtajohdon takaisin.
  3. Jatka painikkeen painamista, kunnes edessä oleva valo vilkkuu oranssina ja valkoisena.
  4. Valo vilkkuu vihreänä, kun prosessi on valmis ja tuote valmis asennettavaksi.

Sonos Roam ja Roam SL

1. Sammuta virta painamalla ja pitämällä Roamin takana olevaa virtapainiketta painettuna viiden sekunnin ajan. Kuulet äänimerkin ja etuosan LED-merkkivalo sammuu.
  2. Pidä Toisto/taukopainiketta painettuna, ja paina ja vapauta Roamin takana oleva virtapainike.
  3. Jatka Toisto/taukopainikkeen painamista, kunnes laitteen etuosan valo vilkkuu oranssina ja valkoisena.
  4. Valo vilkkuu vihreänä, kun toimenpide on suoritettu ja Sonos Roam on valmis asennettavaksi.

Sonos Move ja Move 2

1. Ota Move-tuote pois latausalustalta.
  2. Sammuta virta painamalla ja pitämällä Moven tai Move 2:n takana olevaa virtapainiketta painettuna vähintään viiden sekunnin ajan. Kuulet äänimerkin ja etuosan tilan LED-merkkivalo sammuu.
  3. Kytke Move-tuote uudelleen päälle painamalla tuotteen takana olevaa virtapainiketta tai asettamalla tuote latausalustalle.
  4. Tuotteen käynnistyessä paina ja pidä yhtä seuraavista painikkeista painettuna mallista riippuen:
    • Move: Paina ja pidä Liitä-painiketta painettuna samalla, kun Move käynnistyy.
    • Move 2: Paina ja pidä Bluetooth-painiketta painettuna samalla, kun Move 2 käynnistyy.
  5. Jatka painikkeen painamista, kunnes edessä oleva tilan merkkivalo vilkkuu oranssina ja valkoisena.
  6. Valo vilkkuu vihreänä, kun prosessi on valmis.

Seuraa Moven tai Move 2:n asennusartikkeleista löytyviä ohjeita lisätäksesi tuotteen takaisin Sonos-järjestelmään.

Kaikki muut Sonos-tuotteet

1. Irrota virtajohto.
  2. Paina ja pidä Liitä-painiketta painettuna ( tai ), kun kytket virtajohdon takaisin. Jos tuotteessa ei ole Liitä-painiketta, voit painaa ja pitää painettuna Toisto/tauko-painiketta tai Mykistä-painiketta samalla, kun kytket virran uudelleen.
  3. Jatka painikkeen painamista, kunnes valo vilkkuu oranssina ja valkoisena.
  4. Valo vilkkuu vihreänä, kun prosessi on valmis ja tuote valmis asennettavaksi.

Voit lisätä Sonos-tuotteen takaisin järjestelmään artikkelin Lisää uusi tuote olemassa olevaan Sonos-järjestelmään ohjeiden mukaisesti.

Yhtäjaksoisena valkoisena vilkkuva valo tehdasasetusten palautuksen jälkeen?

Joidenkin vanhempien Sonos-tuotteiden tehdasasetuksiin palautus voi kestää kauemmin kuin muiden. Näitä tuotteita ovat esimerkiksi Boost, Connect, Connect:Amp, Play:1, Play:3, Sub (Gen 1) ja Sub (Gen 2)

Jos jokin keskeyttää näiden tuotteiden tehdasasetusten palautuksen, ne on todennäköisesti yhdistettävä verkkoosi Ethernet-kaapelilla palautuksen suorittamiseksi loppuun. Ratkaise tämä ongelma tämän artikkelin ohjeiden mukaan.