Lisää uusi tuote olemassa olevaan Sonos-järjestelmään

Tämä artikkeli näyttää, miten voit lisätä uuden kaiuttimen tai komponentin Sonos-järjestelmääsi. Voit lisätä järjestelmään jopa 32 tuotetta.

Jos olet asentamassa uutta Sonos Ace -laitetta, noudata ohjeita Sonos Ace -asennusartikkelissamme.

Ennen kuin aloitat

1. Avaa iOS- tai Android -järjestelmille tarkoitettu Sonos-sovellus.
  2. Siirry Asetukset-valikkoon.
  3. Järjestelmäsi osiossa valitse Lisää kaiutin tai komponentti.
  4. Noudata näytöllä näkyviä ohjeita lisätäksesi tuotteen järjestelmääsi.

Jos sinua kehotetaan kirjautumaan sisään ennen tuotteen lisäämistä etkä voi enää käyttää sähköpostiasi, voit muuttaa sitä seuraamalla ohjeita artikkelista Sonos-tilin hallinta.