Muokkaa jonoa

Voit muokata jonoa Sonos-sovelluksessa muuttaaksesi kappalejärjestystä, poistaaksesi kappaleita tai tyhjentääksesi jonon kokonaan.

iOS- tai Android -järjestelmille ja verkkoon tarkoitetut Sonos-sovellukset

Sonos app version 80.0
Tämä ominaisuus ei ole tällä hetkellä saatavana iOS- tai Android-järjestelmille tarkoitetussa Sonos-sovelluksessa, mutta tämä ominaisuus palautetaan tulevassa päivityksessä.

Aloita avaamalla jono Sonos-sovelluksessa ja valitsemalla Muokkaa-valinta:

• iOS ja Android: Valitse Nyt toistetaan -näytön vasemmassa alareunassa olevaa Jono-painiketta, valitse sitten Muokkaa.
    • Jos käytät S1 Controller -sovellusta, Jono-painike on oikeassa yläkulmassa.
  • Verkkosovellus: Valitse oikeassa alakulmassa oleva Jono-painike ja valitse sitten jonon yläpuolella oleva Muokkaa-painike.

Kun muokkaat, voit tehdä seuraavaa:

• Muuta kappaleiden järjestystä valitsemalla -kuvake ja vetämällä sitä ylös ja alas luettelossa.
  • Poista kappale valitsemalla kappaleen viereinen -kuvake ja sitten valitsemalla Poista.
  • Tyhjennä jono valitsemalla painike Tyhjennä näytön alareunasta. Jos musiikkia toistetaan, kun tyhjennät jonon, toisto pysäytetään.

Kun olet lopettanut muokkauksen, valitse Valmis.

MacOS- ja Windows -järjestelmille tarkoitettu S1 Controller

Jono näkyy ikkunan keskellä olevassa Nyt toistetaan -osiossa.

• Muuta kappaleiden järjestystä napsauttamalla kappaletta pitkään ja vetämällä sitä sitten ylös tai alas luettelossa.
  • Poista kappale napsauttamalla kappaletta hiiren kakkospainikkeella tai napsauttamalla ▼ Lisätietoja-painiketta ja valitsemalla sitten Poista kappale.
  • Tyhjennä jono napsauttamalla Tyhjennä jono -painiketta näyttöikkunan alaosasta. Jos musiikkia toistetaan, kun tyhjennät jonon, toisto pysäytetään.