Virhe 1009 Sonosia päivitettäessä

Virhe 1009 tapahtuu, kun Sonos-tuotteet eivät pystyneet muodostamaan yhteyttä verkkoon päivityksen jälkeen. Alla on joitain yleisiä toimenpiteitä tämän virheen ratkaisemiseksi.

Tarkista Sonos-tuotteiden tilavalo

Jos Sonos-tuotteen tilavalo palaa tai vilkkuu valkoisena, noudata alla olevia vaiheita. Jos huomaat jonkin muun tilavalon palavan tai vilkkuvan, katso lisätietoja artikkelistamme, joka käsittelee Sonosin LED -valoja.

Käynnistä Sonos-tuotteet uudelleen

Käynnistä kaikki Sonos-tuotteet uudelleen. Kun olet käynnistänyt kaikki Sonos-tuotteet uudelleen, varmista, että ne näkyvät Sonos-sovelluksessa ja yritä päivitystä uudelleen.

Siirry lähemmäs WiFi-reititintä

Jos mahdollista, siirrä laite, jossa on Sonos-sovellus, lähemmäs reititintä ja yritä päivitystä uudelleen.